Facebook image
Szektoraink

Jogi szolgáltatások

Az RSM Szűcs & Partnerei Ügyvédi Iroda ügyvédei széles körű szakmai tapasztalattal rendelkeznek vállalkozások jogi működésének megtervezésében, felépítésében és működtetésében, valamint az üzleti működés során felmerülő jogi problémák hatékony megoldásában. Jogi tevékenységünk ennek megfelelően a cégalapítás első lépésétől a működés befejezéséig lefedi az ügyfeleink működését.

Tanácsot adunk általános társasági jog, polgári jog, munkajog,  szerződések, pénzügyi jog, ingatlanjog, a versenyjog területein, képviseletet látunk el szerződéses tárgyalások, során, hatóságok előtt,  valamint polgári peres, adó- és gazdasági büntetőjogi ügyekben is.

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalkozások mellett magánszemély ügyfeleinket hatékonyan támogatjuk családi vállalkozásaik irányítása, generációváltás, öröklés és házassági vagyonjogi területen is. 

Az iparági szintű ismeretek birtoklása a munkatársainktól elvárt specializáció, és egy-egy meghatározott területen végzett tevékenységünk eredménye, amellyel megkülönböztetést kívánunk kivívni versenytársaink között.

A specializáció révén az adott területen „fél szavakból” értjük a problémákat, és a gyakorlati jogértelmezés ismeretében, vagy akár a jogalkotás támogatásával irányt tudunk mutatni a legösszetettebb kérdésekben is.  Ügyvédeink fő iparági specializációja az M&A (átalakulások és cégfelvásárlások),a bányászat és szénhidrogénipar, munkavállalói juttatási rendszerek, az adóperek, a bank- és lízingügyletek, és az ingatlanbefektetések.

Munkatársaink magyar, angol és német nyelven teljesítik a jogi koordinációt és összetett ismereteket igénylő tranzakciók végrehajtását is. 

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!
dr. Szűcs Bálint partner, ügyvéd, adótanácsadó

dr. Szűcs Bálint

Irodavezető ügyvéd
Partner, Adótanácsadó

dr. Jaczkó Géza

Ügyvéd

dr. Falcsik István

Ügyvéd

Telefon
RSM Szűcs & Partnerei
Ügyvédi Iroda

Cím: 1139 Budapest, Lomb utca 30-32.

Telefon: +36 1 576 1234

Email: info@rsmlegal.hu

Kérjen online ajánlatot!
Ajánlatkérés
    Jogi tanácsadási termékeink