Facebook image
RSM Hungary dr. Clamba Viktória szenior adótanácsadó

dr. Clamba Viktória

Menedzser, Adóüzletág

dr. Clamba Viktória végzettségét tekintve jogász, adótanácsadó. Közel 8 éve foglalkozik jogi, számviteli és adótanácsadással. Pályáját egy kisebb nemzetközi hátterű adótanácsadó cégnél kezdte, majd Big 4 társaságnál szerzett széles körű tapasztalatot M&A-tranzakciók, vállalatfelvásárlások, átalakulások és átstrukturálások terén, valamint átfogó nemzetközi és belföldi tanácsadásokban, projekt menedzsmentben, illetve az ügyfelek adóhatóságok előtti képviseletében. Foglalkozott társasági adó, helyi iparűzési adó, áfa, személyi jövedelemadó stb. adónemeket érintő tanácsadással is.

A RSM Hungary menedzsereként elsősorban hazai és nemzetközi strukturálásokhoz kapcsolódó adótervezési munkákban, átvilágításokban és adótervezési projektekben vesz részt, illetve a közvetett magyar filmtámogatási rendszerhez kapcsolódó tanácsadási és tervezési projektek koordinálása a feladata. Közvetett és közvetlen adózással is foglalkozik, közreműködik az ügyfelek teljes körű adózási teendőinek a támogatásában.

Telefon
dr. Clamba Viktória témái

Naperőmű beruházás? Lássa át világosan az adózás részleteit is!

A napenergia szektorban tevékenykedőket sokféle adónem és adókedvezmény érintheti, így minden esetben célszerű egy beruházás megkezdése és működtetése kapcsán egyedileg áttekinteni az adókötelezettségeket. A naperőmű projektek tervezésekor és kivitelezésekor felmerülő főbb adózási kérdéseket dr. Clamba Viktória, az RSM Hungary adómenedzsere, a Szolár konferencia előadója összegezte.

Tovább

Az ingatlanszektor aktuális kihívásai

Az Inforádió 2020. december 14-i Adóinfó műsorában Almási Levente, az RSM Cégértékelés, Vállalatfinanszírozás üzletág vezetője, és dr. Clamba Viktória, az RSM Adóüzletág menedzsere beszélt az ingatlanszektor aktuális helyzetéről, a koronavírus-járvány ingatlanpiaci hatásairól és az RSM Ingatlan csoport felállításáról az RSM ingatlanpiaci Adóinfó-sorozatának első adásában.

Tovább