Szakértőink

RSM Hungary dr. Clamba Viktória szenior adótanácsadó

dr. Clamba Viktória

Menedzser, Adóüzletág

dr. Clamba Viktória végzettségét tekintve jogász, adótanácsadó. Közel 8 éve foglalkozik jogi, számviteli és adótanácsadással. Pályáját egy kisebb nemzetközi hátterű adótanácsadó cégnél kezdte, majd Big 4 társaságnál szerzett széles körű tapasztalatot M&A-tranzakciók, vállalatfelvásárlások, átalakulások és átstrukturálások terén, valamint átfogó nemzetközi és belföldi tanácsadásokban, projekt menedzsmentben, illetve az ügyfelek adóhatóságok előtti képviseletében. Foglalkozott társasági adó, helyi iparűzési adó, áfa, személyi jövedelemadó stb. adónemeket érintő tanácsadással is.

A RSM Hungary menedzsereként elsősorban hazai és nemzetközi strukturálásokhoz kapcsolódó adótervezési munkákban, átvilágításokban és adótervezési projektekben vesz részt, illetve a közvetett magyar filmtámogatási rendszerhez kapcsolódó tanácsadási és tervezési projektek koordinálása a feladata. Közvetett és közvetlen adózással is foglalkozik, közreműködik az ügyfelek teljes körű adózási teendőinek a támogatásában.

Telefon

dr. Clamba Viktória témái

Egyszerűsítések a csoportos társasági adónál

Megjelent az egyes adótörvények és más kapcsolódó törvények módosításáról szóló törvény, amely – főleg adózói visszajelzések hatására – a csoportos társasági adóalanyokra vonatkozó szabályokon is változtat.

Tovább
 Tovább