Digitális adózási megoldások

Digitális adózási megoldások

A technológia térnyerése ma már megállíthatatlan minden piaci szegmensben, ez alól a pénzügyi adminisztráció sem kivétel. A kompetitív közegben elengedhetetlenek a valós ügyféligényeken alapuló egyedi megoldások. Digitális üzletágunk jogi, adó- és áfaszakértőinkkel együttműködve készít automatizált megoldásokat a cégek adóbevallásainak, számlaadatküldési kötelezettségének és adózási feladatainak támogatására.  

Az adózást és a pénzügyi adminisztrációt megkönnyítő online megoldásainkkal az aktuális szabályozói keretekhez igazodva a hazai és nemzetközi kis- és középvállalatok tényleges elvárásainak megfelelő szolgáltatásokat biztosítunk partnereinknek. 

 • Automatizált adózási megoldások hazai és nemzetközi társaságok számára 
 • Szabályozás és technológiaalapú szolgáltatás- és terméktervezés, validálás, fejlesztés

Az RSM Hungary-n belül létrehozott digitális műhelyünk célja, hogy hatékony megoldásokkal segítse ügyfeleink üzleti folyamatainak automatizálását. Munkánk a tapasztalt fejlesztői háttérre, a problémamegoldó design-szemléletre és tanácsadóink szabályozási ismereteire épül. 

ConnecTAX felhőalapú platformunkon elérhető riportálási és ellenőrzési moduljainkat úgy alakítottuk ki, hogy az könnyen és gyorsan illeszthető legyen partnereink meglévő ERP- és számlázórendszereihez. A platform biztosítja a jogszabályi környezet változásainak automatizált követését. A ConnecTAX havi néhány számlától akár több tízezer számláig is képes a megfelelő hatékonysággal az adatok feldolgozására, legyen szó számlaadat-szolgáltatásról vagy azok utólagos, tömeges ellenőrzéséről. Ráadásul egyetlen eszközzel egy cégcsoport több cégének adatait is folyamatosan kézben tarthatja.

Online riportálási és ellenőrzési megoldásaink:

 • ConnecTAX Invoice Reporter – felhőalapú számlaadat-szolgáltatási megoldás
 • ConnecTAX Invoice Zoom – felhőalapú számlaadatjelentés-ellenőrzési modul 
 • Számla XML – digitális áfa- és XML-tanácsadás
 • NAV online számlariport, XML-ellenőrzés
 • SAP add-on-megoldás a számlaadat-szolgáltatási megoldás teljesítéséhez

  Kérdése van?

  Forduljon hozzánk bizalommal!

  Kóczé Péter, RSM Hungary, Digitális megoldások, Üzletágvezető

  Kóczé Péter

  Digitális megoldások, Üzletágvezető

  Telefon

  Kérjen ajánlatot online!

   Tovább