Facebook image

Connectax Invoice Reporter - utólagos online számla adatszolgáltatás

Gyorsítsa fel elmaradt vagy hibás online számla-jelentéseinek pótlását!

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Németh Lilla

Igazgató, Adóüzletág

Telefon

Elmaradt a kötelező online számla adatszolgáltatással?

Üzemzavar vagy hibás gépi jelentés miatt nem teljesült NAV online adatszolgáltatása? Az időigényes manuális beküldés helyett itt a Connectax Invoice Riporter modulja!

Kézi adatszolgáltatás helyett automatizáljon!

A Connectax Invoice Reporter egy saját számlaprogramhoz illeszthető felhőalapú modul, mellyel akár utólag is teljesítheti kötelező online számla adatszolgáltatását, ha korábban

 • technikailag nem tudott időben felkészülni a számlák jelentéséhez;
 • sikertelen adatszolgáltatási kísérletei voltak;
 • vagy ideiglenes megoldásra van szüksége (amíg társasága elkészül a NAV online számla adatszolgáltatási fejlesztéssel, vagy webshopja bejelentkezik az uniós egyablakos rendszerbe).

Pótolja NAV online adatszolgáltatási kötelezettségét a Connectax digitális adózási modullal! A Connectax Platform megfelel az  ISO/IEC 27001 Információbiztonsági Irányítási szabványnak.

Kérjen ajánlatot!


Kerülje el a számlánként akár 500 ezer forintos bírságot!

A Connectax modul segítségével gyorsan pótolhatja elmaradt számla-jelentéseit, és elkerülheti a hibás adatszolgáltatás miatt számlánként maximálisan kiszabható 500 ezer forintos büntetést! A rendszer előnyei:

 • bármely ERP-hez vagy számlaprogramhoz illeszthető,
 • felhőalapú, nem igényli meglévő rendszere átalakítását,
 • automatizált,
 • NAV leállásbiztos,
 • megfelel a mindenkori hatályos jogszabályoknak.


Tanácsadásra vagy számlaprogramjának fejlesztésére van szüksége?

Keresse NAV online számla szakértőnket!


Online számla adatszolgáltatással minden számla érintett!

A megfelelés azért fontos, mert jelenleg minden belföldi adózó által kiállított számlát az elvárt adattartalommal és adatstruktúrában azonnal, automatikusan jelenteni kell a NAV Online Számla Rendszerben. 

A jelentési kötelezettség alá tartozó számlák körét 2018 óta folyamatosan bővítették, 2021. január 1-től pedig már nem csak a belföldi (B2B és B2C),hanem az EU-n belüli és export számlákra is kiterjed. A kötelezettség elmulasztása számlánként akár 500 ezer forinttal is büntethető.

Keresse NAV online számla szakértőnket!

Jogi nyilatkozat Szolgáltatásunk nem minősül hosszú távon alkalmazható megoldásnak az elmaradt online számla adatszolgáltatások visszamenőleges jelentésére és nem helyettesíti a jogszabályban előírt automatikus és valós idejű számla-adatszolgáltatási kötelezettséget sem. Jelentősen csökkentheti ugyanakkor a számlák kézi jelentésének adminisztratív terheit, abban az esetben, ha jelentési kötelezettség átmeneti, technikai nehézségek miatt ütközik akadályokba.


  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat