Összesen 114 eseményONLINE KÉPZÉS | BIREG 2021 változások - előadás és konzultáció

2021. július 1-én új fejezetéhez érkezik az év elején bevezetett BIREG kötelezettség. Július 1-től a fuvarozást végző vállalkozásokon kívül a fel- és lerakóhelyek, azaz a feladók és címzettek is kötelesek lesznek a BIREG kezelésére, a szállítmányok adatainak BIREG-ben történő rögzítésére.

TovábbWEBINÁRIUM | Vámszabályok változásai | 2021. jan. 27.

Ismerje meg, milyen kihívásokat hoz 2021 a vámszabályok területén! Brexit aktualitások, vámérték vizsgálatok, EKAER változások, BIREG helyzetjelentés, vámigazgatási bírsággal fenyegető perek dr. Sándor János VJASZSZ elnökségi tag, és dr. Falcsik István, az RSM Hungary vámüzletág vezetőjének előadásában.

Tovább

Online képzés | EKAER 2021

2021-től az EKAER bejelentési kötelezettség csak a bejelentésköteles termékek Közösségen belüli beszerzésére, értékesítésére, egyéb célú behozatalára és kivitelére, valamint az első belföldi nem végfelhasználó részére történő áfaköteles értékesítésre vonatkozik.

Tovább
Online képzés | Nagyvállalati számlázás - 2021

Online képzésünk részletesen bemutatja a hatályos, legfontosabb számlázási, NAV online számla adatszolgáltatási tudnivalókat nagyvállalkozások részére, a NAV 2.0. XSD séma kapcsán keletkező új adatszolgáltatási mezőket és a NAV által biztosított lekérdezési, ellenőrzési lehetőségeket.

Tovább