Facebook image

Fenntarthatóság és ESG

Az ESG (Environmental, Social, Governance) a környezeti, társadalmi és vállalatirányítási szempontok figyelembevételét jelenti a vállalatok irányításában. Az ESG - rendszer segítségével növekszik és mérhetővé válik a társaságok működésének fenntarthatósága,  ehhez kapcsolódó törekvéseik és tevékenységeik áttekintése.

Fenntarthatóság és ESG
Az RSM ESG tanácsadói szolgáltatásai segítenek a vállalatoknak az ESG (Environmental, Social, Governance) célok elérésében, fenntarthatósági stratégiák kidolgozásában és az ESG szabályozási követelmények teljesítésében.

Milyen fenntarthatósági és ESG szolgáltatásaink érhetőek el?

ESG Tanácsadás és Workshopok

Bevezető workshopok és tanácsadási szolgáltatásaink segítenek a vállalatoknak megérteni és alkalmazni az ESG alapelveit, átfogó képet nyújtva az ESG alapjairól és gyakorlati alkalmazásáról. Ez utóbbiak lehetnek átfogó, de akár csak egy-egy speciális területre kiterjedő szolgáltatások is. 

Beszállítói ESG megfelelés

A társaság beszállítói megkövetelhetik az ESG szabályoknak és elvárásoknak való megfelelést, ESG nyilatkozatok és adatok riportálását. Tanácsadóink segítséget nyújtanak a beszállítói fenntarthatósági riportok elkészítésében, ESG kérdőívek megválaszolásában és kapcsolódó ESG doumentáció elkészítésében. 

ESG szakértő segítségét kérem

ESG Due Diligence

A vállalat pillanatnyi fenntarthatósági teljesítményének átvilágítása, az érintettek feltérképezése, a lényeges tényezők azonosítása és az igények értékelése.  

ESG Stratégia

Az ESG stratégia kialakítása, az  ESG célok megfogalmazása és beillesztése a vállalati stratégiába, amely magában foglalja az elemzést, a stratégiai tervezést és a végrehajtást, hogy a vállalat fenntarthatóbbá váljon és javítsa ESG teljesítményét.

ESG Jelentéskészítés

Támogatás az ESG teljesítményről szóló jelentések elkészítésében, a mindenkori szabályozási követelményeknek megfelelően.

Miért válassza az RSM-et?

Az RSM ESG szakemberei segítenek átfogó ESG stratégia kialakításában, az ESG jelentések elkészítésében, valamint a fenntarthatósági célok elérésében. Szolgáltatásaink révén partnereink elérhetik a törvényben szabályozott követelményeknek való megfelelést, emellett növelhetik versenyképességüket, vonzóbbá válhatnak befektetők és üzleti partnerek számára, és pozitív társadalmi hatást gyakorolhatnak belső és külső érintettjeikre.

További részletekért vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Greff Magdolna

Menedzser, Adóüzletág

dr. Kiss Helga adóigazgató, RSM Hungary

Dr. Kiss Helga Mária

Igazgató, Adóüzletág

Mosonyi Ádám

Partner, Bejegyzett könyvvizsgáló

Telefon
Kérjen ajánlatot online!