Facebook image
RSM Hungary – Kik vagyunk?RSM HUNGARY

WORKING TO BUILD A
STRONG FOUNDATION FOR THE FUTURE

RSM – Csapatépítő 2023 Fehérvárcsurgó-Siófok

Alig ért véget az RSM Karrier színes nyári programsorozata, szeptember 22-én reggel már az év egyik kiemelt rendezvényére, a céges csapatépítőre indultunk. 

Buszainkkal, autóinkkal először Fehérvárcsugóra érkeztünk, ahol a Károlyi-kastély pazar épülete és kastélykertje szolgáltatta a helyszínt a közös reggelinek, melyet a csapatok megalakulása és a feladat kihirdetése követett. 

Legnagyobb meglepetésünkre a rendezvényt nem más, mint Károlyi György gróf nyitotta meg, aki röviden beavatott minket a Károlyi-kastély történetébe és jelenkori működésébe. 

Az ezt követő néhány óra a komfortzóna elhagyásáról szólt: csapatainknak „építészeti” tervezési, és kreatív kivitelezési feladatokat kellett megoldaniuk, mely végén egy 19 század végi kúria és a hozzá kapcsolódó birtok és épületegyüttes kelt életre, egy makettvilág formájában. Fantasztikus egyéni és ötletes megoldások, művészi kivitelezések születtek mind a 15 csapat munkája eredményeként. A fénypont mégis az volt, amikor a csapatok alkotásai egy egésszé álltak össze. 

A fárasztó munka után ínycsiklandozó menüsorral várt minket az ebéd, majd egy kis lazítás után indultunk tovább a csapatépítő kirándulás második helyszínére, Siófokra, ahol nem mindennapi fogadtatásban volt részünk. HR csapatunk korhű ruhákba öltözve szolgálta fel az érkező kollégák welcome drinkjeit. Az időjárás rendkívül kegyes volt hozzánk, hisz a későnyári időben a bátrabbak még a Balatonban is csobbantak, de a tetőtéri medence is hamar megtelt a kollégákkal. Az este már a buliról szólt, különböző zenei irányzatok adták a talpalávalót, vagy szolgáltattak zenei aláfestésül a pingpong-csatákhoz, vagy a közös fotók elkészítéséhez. 

Hamar eljött a reggel, a közös reggeli elfogyasztását követően buszainkkal máris Budapest felé vettük az irányt, és még az eső is eleredt!

Izgalommal várjuk az RSM Karrier év végi rendezvényeit!


Csak egy dolog állandó: a fejlődés

Számvitel, adótanácsadás, bérszámfejtés, digitális adózási megoldások: ezek az RSM Hungary alappillérei. A magas szintű szakmai igényességgel végzett munka eredményeként társaságunkat mára a magyar tanácsadói piac egyik kiemelkedő tanácsadójaként tartják számon.

Azért, hogy teljes körű pénzügyi tanácsadással álljunk ügyfeleink rendelkezésére könyvvizsgálói társirodánk, az RSM Hungary Könyvvizsgáló Zrt. szolgáltatásai egészítik ki tevékenységünket. Jogi képviseleti és tanácsadási szolgáltatásainkat pedig a cégcsoport együttműködő jogi partnere, az RSM Szűcs & Partnerei ügyvédei látják el.

Ügyfeleink között a magyar középvállalkozásokon és nagyvállalatokon túl a külföldi tulajdonosi háttérrel rendelkező multinacionális vállalatok is jelen vannak. 

A 2001-ben alapított RSM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. eddigi eredményei igazolják az alapítók által vallott értékek időállóságát. Sikereinket azoknak a munkatársainknak a segítségével értük el, akik korábban és jelenleg is azonosulnak a magyar tulajdonosok által vallott értékekkel:

 • kiváló szaktudás,
 • folyamatos tudásfejlesztés,
 • fegyelmezett és szorgalmas munka,
 • precizitás,
 • tisztességes üzleti magatartás,
 • rend és rendszeresség.

Ezen értékeknek köszönhető, hogy társaságunk komoly piaci versenyben és válságos időszakokon keresztül is képes volt a szakma és az üzleti élet elismert szereplőjévé válni.

Munkánkat nem csak ügyfeleink, hanem a szakmai közvélemény is díjazza. Több elismerésünk mellett 2022-ben  Joint Venture Szövetség  „Companies for the Future” középvállalati kategóriájának fődíját az RSM Hungary nyerte.

Közös értékeinknek, valamint az ügyfelekkel és munkatársakkal kialakított kölcsönös tiszteletnek köszönhető az, hogy szakértőink hűségesek a társasághoz és hosszú távon házon belül tervezik karrierjüket.

A tudás eszköz és nem öncélúan felhalmozott ismeretek tömege.

Fontosnak tartjuk, hogy a saját szakterületünkön felhalmozott tudás átadásával hozzásegítsük a magyar kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok és külföldi tulajdonosi háttérrel rendelkező, multinacionális vállalati körbe tartozó ügyfeleink döntéshozóit ahhoz, hogy jó időben jó döntéseket hozzanak, amelyek üzleti céljaik elérését támogatják. A szükséges információt és szakértelmet minden ügyfelünknek a számára legmegfelelőbb formában és csatornán tesszük elérhetővé.

Az RSM International bemutatása

Az RSM Hungary a globális RSM tanácsadói hálózat tagja, mely adó, könyvviteli, és könyvvizsgálói tanácsadók széles körét fogja össze világszerte irodáiban.   

 • Az RSM a világ hatodik legnagyobb könyvvizsgáló és adótanácsadó és tanácsadói hálózata
 • Az RSM hálózatának 120 országban van tagja, jelen vagyunk a világ 40 legfontosabb üzleti központjának mindegyikében. 
 • Világszerte több 64 000 szakértőt foglalkoztatunk, hálózatunk több mint  830 irodájában Amerikában, Európában, Afrikában, Ázsiában, Ausztráliában illetve a Csendes-Óceán térségében. 

Társaságunk a több mint 50 éve működő RSM International kizárólagos magyar tagja.

A hálózatról bővebben a www.rsm.global oldalon olvashatnak

 


Az RSM Hungary új irodája "Az Év Irodája 2020" díj egyik nyertese

Az RSM Hungary több mint 150 fős csapata  2020 elején vette birtokba új irodáját, melybe végre  összeköltözhettek, a korábbi évek növekedése miatt több lokációban működő, szakértői csapatok. Bár a járványhelyzet miatt az első néhány hónapot követően csapatunk rugalmasan  home office-ra váltott, és digitális megoldásaink révén zökkenőmentesen dolgozhatott tovább, a részleges irodanyitás 2020 májusától ismét lehetővé tette az irodai munkavégzést is.

Szellős közösségi tereink, az üzletágak igényeire szabott szeparált munkaterek, valamint a COVID megelőzését szolgáló védőintézkedések és a kollégáink felelős hozzáállása mellett a több mint 2000 m2-es alapterületen biztonságosan dolgozunk, élvezve a magas minőségű és igényeinkre szabott körülményeket.

Külön öröm számunkra, hogy Az Év Irodája 2020, Nagyvállalati Díjat is  elnyertük a szakmai zsűri döntése alapján.


Szakmai blogunk
Naprakész adózási, számviteli, könyvelési, bérszámfejtési szakmai tartalmak.Olvassa el szakmai elemzéseinket
Díjak, elismerések
 • Kalocsai Zsolt, az RSM Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója a LEADER OF THE YEAR  abszolút győztese, 2023 |  Bizalmi Kör
 • RSM Hungary -  "COMPANIES FOR THE FUTURE" Középvállalati kategória, fődíj , 2022 | Joint Venture Szövetség
 • Kalocsai Zsolt, az RSM Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója - ÉV VEZÉRIGAZGATÓJA, az RSM Hungary Zrt. az ÉV PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÓJA, 2021 | CEO Awards Hungary
 • RSM Hungary - Az ÉV IRODÁJA Nagyvállalati Díj, 2020