Facebook image
RSM Hungary – Kik vagyunk?RSM HUNGARY

WORKING TO BUILD A
STRONG FOUNDATION FOR THE FUTURE

RSM World Day 2022

Október 27. - RSM Word Day, amikor a világ 123 országának, több mint 860 irodájában, 51 000 kolléga ünnepli egyidőben az RSM közösséget.

Az RSM-nél az egymás szándékainak és céljainak pontos megértésében rejlő erőt nem csak az ügyfeleinkkel folytatott közös munka során tartjuk 

a kommunikáció és a hatékony együttműködés egyik legfontosabb alapkövének, hanem munkatársaink felé is elkötelezettséggel képviseljük. Hiszen minden szervezet emberekből épül föl. Az RSM-család az, amely töretlen energiájával és óriási lendületével nap mint nap megvalósítja globális víziónkat: a középvállalatok számára világszerte a legmegfelelőbb tanácsadóvá váljunk! 

Az elmúlt évek és a mostani időszak globális kihívásai is megmutatták: az "RSM-csapat" gyorsan képes alkalmazkodni a legkülönbözőbb változásokhoz miközben folyamatosan érdeklődést, támogatást és aggodalmat tanúsít a kollégák egészségéért és biztonságáért. Ez még inkább rávilágit arra, hogy mindannyian egyek vagyunk. Nem számít, hogy hol vagyunk a világon, melyik országban, mindannyian egy RSM vagyunk, és ugyanazokkal a problémákkal, kihívásokkal, hullámvölgyekkel és örömökkel nézünk szembe.

Az idei RSM Word Day a Kézben tartjuk a jövőnket! üzenetet tűzte a zászlójára, a tematikája pedig 5 olyan fontos célterület köré épül, amely meghatározza és átszövi az RSM Hungary tevékenységét.  Nem csak ezen a napon, hanem az év 365 napján. 

Nézzük, melyek ezek a területek!

 1. A munkatársak egészségének és jóllétének támogatása: Az egészséges élet biztosítása és a jóllét előmozdítása minden korosztály számára.
 2. Minőségi oktatás biztosítása: Személyre szabott, minőségi oktatás – belső képzések - biztosítása a kollégáknak. Az egész életen át tartó tanulás ösztönzése.
 3. A nemek közötti egyenlőség biztosítása: A nemek közötti egyenlőség megvalósítása. Az RSM Hungary-nél mi ebbe beleértjük a különböző korosztályok, családi és szociális hátterű kollégák egyenrangúságát is
 4. Tisztességes munka és gazdasági növekedés: A fenntartható és etikus gazdasági növekedés mellett mindenkor tisztességes üzleti magatartás ügyfeleink és munkatársaink felé egyaránt.
 5. Fenntartható innováció és infrastruktúra: Innovatív, ugyanakkor fenntartható, a kihívásokra rugalmasan reagáló munkakörnyezet kiépítése és fenntartása.

Csak egy dolog állandó: a fejlődés

Számvitel, adótanácsadás, bérszámfejtés, digitális adózási megoldások: ezek az RSM Hungary alappillérei. A magas szintű szakmai igényességgel végzett munka eredményeként társaságunkat mára a magyar tanácsadói piac egyik kiemelkedő tanácsadójaként tartják számon.

Azért, hogy teljes körű pénzügyi tanácsadással álljunk ügyfeleink rendelkezésére könyvvizsgálói társirodánk, az RSM Audit Hungary Zrt. szolgáltatásai egészítik ki tevékenységünket. Jogi képviseleti és tanácsadási szolgáltatásainkat pedig a cégcsoport együttműködő jogi partnere, az RSM Szűcs & Partnerei ügyvédei látják el.

Ügyfeleink között a magyar középvállalkozásokon és nagyvállalatokon túl a külföldi tulajdonosi háttérrel rendelkező multinacionális vállalatok is jelen vannak. 

A 2001-ben alapított RSM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. eddigi eredményei igazolják az alapítók által vallott értékek időállóságát. Sikereinket azoknak a munkatársainknak a segítségével értük el, akik korábban és jelenleg is azonosulnak a magyar tulajdonosok által vallott értékekkel:

 • kiváló szaktudás,
 • folyamatos tudásfejlesztés,
 • fegyelmezett és szorgalmas munka,
 • precizitás,
 • tisztességes üzleti magatartás,
 • rend és rendszeresség.

Ezen értékeknek köszönhető, hogy társaságunk komoly piaci versenyben és válságos időszakokon keresztül is képes volt a szakma és az üzleti élet elismert szereplőjévé válni.

Közös értékeinknek, valamint az ügyfelekkel és munkatársakkal kialakított kölcsönös tiszteletnek köszönhető az, hogy szakértőink hűségesek a társasághoz és hosszú távon házon belül tervezik karrierjüket.

A tudás eszköz és nem öncélúan felhalmozott ismeretek tömege.

Fontosnak tartjuk, hogy a saját szakterületünkön felhalmozott tudás átadásával hozzásegítsük a magyar kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok és külföldi tulajdonosi háttérrel rendelkező, multinacionális vállalati körbe tartozó ügyfeleink döntéshozóit ahhoz, hogy jó időben jó döntéseket hozzanak, amelyek üzleti céljaik elérését támogatják. A szükséges információt és szakértelmet minden ügyfelünknek a számára legmegfelelőbb formában és csatornán tesszük elérhetővé.

Az RSM International bemutatása

Az RSM Hungary a globális RSM tanácsadói hálózat tagja, mely adó, könyvviteli, és könyvvizsgálói tanácsadók széles körét fogja össze világszerte irodáiban.   

 • Az RSM a világ hatodik legnagyobb könyvvizsgáló és adótanácsadó és tanácsadói hálózata
 • Az RSM hálózatának 123 országban van tagja, jelen vagyunk a világ 40 legfontosabb üzleti központjának mindegyikében. 
 • Világszerte több 51 000 szakértőt foglalkoztatunk, hálózatunk több mint  860 irodájában Amerikában, Európában, Afrikában, Ázsiában, Ausztráliában illetve a Csendes-Óceán térségében. 

Társaságunk a több mint 50 éve működő RSM International kizárólagos magyar tagja.

A hálózatról bővebben a www.rsm.global oldalon olvashatnak.


Az RSM Hungary új irodája "Az Év Irodája 2020" díj egyik nyertese

Az RSM Hungary több mint 150 fős csapata  2020 elején vette birtokba új irodáját, melybe végre  összeköltözhettek, a korábbi évek növekedése miatt több lokációban működő, szakértői csapatok. Bár a járványhelyzet miatt az első néhány hónapot követően csapatunk rugalmasan  home office-ra váltott, és digitális megoldásaink révén zökkenőmentesen dolgozhatott tovább, a részleges irodanyitás 2020 májusától ismét lehetővé tette az irodai munkavégzést is.

Szellős közösségi tereink, az üzletágak igényeire szabott szeparált munkaterek, valamint a COVID megelőzését szolgáló védőintézkedések és a kollégáink felelős hozzáállása mellett a több mint 2000 m2-es alapterületen biztonságosan dolgozunk, élvezve a magas minőségű és igényeinkre szabott körülményeket.

Külön öröm számunkra, hogy Az Év Irodája 2020, Nagyvállalati Díjat is  elnyertük a szakmai zsűri döntése alapján.

Szakmai blogunk
Naprakész adózási, számviteli, könyvelési, bérszámfejtési szakmai tartalmak.Olvassa el szakmai elemzéseinket

Díjak, elismerések

Tax Advisory Firm of the Year in Hungary | Corporate Internatinal Magazine
Cross-Border Advisory Firm of the Year – Hungary | Corporate USA Today
Best Accounting & Tax Advisory Firm – Hungary | Acquisition International