Facebook image
Szektoraink

Adóellenőrzés, adóper

Adóellenőrzésekhez, adóperekhez kapcsolódó szolgáltatásaink keretében a hozzánk forduló adózók részére vállaljuk az adókockázatok feltérképezését és kezelését akár a NAV adóellenőrzést megelőzően, akár a már folyamatban lévő a adóellenőrzés, vagy adóper során.

Adóellenőrzést megelőző átvilágítás 

Álláspontunk szerint az adójogi szakértő bevonása még az adóhatóság eljárását megelőzően a leghatékonyabb és költségkímélőbb, de az adójogi tapasztalattal rendelkező adótanácsadó segítségét a már megindult NAV ellenőrzés során is érdemes igénybe venni , hiszen a megfelelő adóellenőrzési stratégia megválasztásával még ekkor is jelentősen alakítható az adófizetési kötelezettség. 

Adóperes képviselet

Az adóellenőrzések, adóperek során kiemelt jelentősége van annak, hogy a NAV-val minél hamarabb induljon el a megfelelő kommunikáció és a lehető leghamarabb megtörténjen az adófizető társaság álláspontját alátámasztó érvrendszer bemutatása. 

Adóellenőrzési képviselet adóhatósági eljárás során

Adóképviseleti munkánk során szakmai alapon álló párbeszédet alakítunk ki az adóhatósággal. Ennek eredményeként az esetlegesen felmerülő adójogi problémák kezelése az adózó ügyfeleink érdekeit szolgáló lehető legnagyobb hatékonysággal és legcélravezetőbb módon valósulhat meg. 

Az adóképviseletet ellátó adótanácsadóink széleskörű adóképviseleti tapasztalatokkal rendelkeznek a támogató eljárások, jogkövetési vizsgálatok, az utólagos és a kiutalás előtti adóellenőrzések területén, mind a NAV, mind az önkormányzati adóhatóság előtti, központi és helyi adókhoz kapcsolódó eljárásokban.

Ajánlatkérés

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Fajcsák Gábor

Partner, Adóüzletág-vezető

dr. Bulátkó Ottó

Menedzser, Adóüzletág

dr. Falcsik István

Ügyvéd

Telefon
Kérjen ajánlatot online!