Facebook image
Szektoraink

Könyvvizsgálat

Az RSM Csoport 2009 óta biztosít könyvvizsgálati szolgáltatásokat partnerei számára független könyvvizsgáló cégén keresztül a magyar piacon. Az RSM Hungary Könyvvizsgáló Zrt. a  Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagja.

Szakértőink maradéktalanul meg kívánnak felelni a szakmai, etikai és függetlenségi követelményeknek, és megbízásaik során következetesen betartják azokat. Könyvvizsgálati módszertanunk ötvözi az RSM nemzetközi hálózat minőségbiztosítási és könyvvizsgálati standardjait és a magyar szabályozásoknak megfelelő előírásokat. Ennek eredményeként, magas színvonalú könyvvizsgálati szolgáltatásunk megbízóink számára hatékony segítséget jelent mindennapi munkájuk során.

A könyvvizsgálói szolgáltatásunk célja, hogy annak eredményeként olyan független és hiteles vélemény kerüljön kibocsátásra, amely kellő alapot nyújt a pénzügyi információk felhasználói részére.

Könyvvizsgáló munkatársaink magasan képzett, széleskörűen tájékozott, idegen nyelveket jól beszélő szakértők. Vezetőink tapasztalataikat nemzetközi könyvvizsgáló társaságoknál alapozták meg. Az ott megszerzett szakmai hozzáértést az RSM Csoport üzleti szemléletével ötvözve rendszeres kapcsolatban állnak ügyfeleik gazdasági vezetőivel, akiknek ellenőrzési, tervezési és elszámolási kérdésekkel kapcsolatban tanácsadóként is rendelkezésére állnak.

Könyvvizsgálati szolgáltatáshoz kapcsolódó termékeink
Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Mosonyi Ádám

Partner, Bejegyzett könyvvizsgáló

Telefon
RSM Hungary Könyvvizsgáló Zrt.

Cím: 1139 Budapest, Váci út 99-105.  Balance Hall épület, 4. em.

Székhely: 1139 Budapest, Váci út 99-105.  Balance Hall épület, 4. em.

Adószám: 32145052-2-41

Cégjegyzékszám: 01-10-142128

Magyar Könyvvizsgáló Kamara nyilvántartási szám: 004443

Telefon: 

Fax: 

Email: 

Kérjen online ajánlatot!
Ajánlatkérés