Facebook image
Szektoraink

Könyvvizsgálat

Az RSM Audit Hungary Zrt. 2009-ben jött létre az RSM Hungary Zrt. tagvállalataként. Az RSM Audit Zrt. a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagja.

Az RSM Audit Hungary Zrt. szakértői  maradéktalanul meg kívánnak felelni  a szakmai, etikai és függetlenségi követelményeknek, és megbízásaik során következetesen betartják azokat. Valljuk, hogy könyvvizsgálati módszertanunk eredményeként, magas színvonalú könyvvizsgálati szolgáltatásunk megbízóink számára hatékony segítséget jelentenek mindennapi munkájukban.

A könyvvizsgálói szolgáltatás célja, hogy annak eredményeként olyan független és hiteles vélemény kerüljön kibocsátásra, amely kellő alapot nyújt a pénzügyi információk felhasználói részére.

Könyvvizsgáló munkatársaink magasan képzett, széleskörűen tájékozott, idegen nyelveket jól beszélő szakértők. Tapasztalataikat nemzetközi könyvvizsgáló társaságoknál alapozták meg. Az ott megszerzett szakmai hozzáértést az RSM Audit Hungary Zrt. üzleti szemléletével ötvözve rendszeres kapcsolatban állnak ügyfeleik gazdasági vezetőivel, akiknek ellenőrzési, tervezési és elszámolási kérdésekkel kapcsolatban tanácsadóként is rendelkezésére állnak.

Könyvvizsgálati szolgáltatáshoz kapcsolódó termékeink
Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!
Kozma Attila, RSM Hungary, Partner Bejegyzett könyvvizsgáló

Kozma Attila

Partner
Bejegyzett könyvvizsgáló

Telefon
RSM Audit Hungary Zrt.

Cím: 1042 Budapest,   Árpád út, 51-53. B.ép. III.em.

Székhely: 1139 Budapest, Váci út 99-105.  Balance Hall épület, 4. em.

Adószám: 25354818-2-41

Cégjegyzékszám: 01-10-048554

Telefon: 

Fax: 

Email: 

Kérjen online ajánlatot!
Ajánlatkérés