Facebook image
Szektoraink

Könyvvizsgálati bizonyosságot nyújtó szolgáltatások

Valljuk, hogy a könyvvizsgálati módszertanunk eredményeként a magas színvonalú könyvvizsgálati szolgáltatásunk hatékony segítséget jelent megbízóink mindennapi munkájában.

Miért válassza Könyvvizsgálati szolgáltatásunkat?
Könyvvizsgálati szolgáltatásunk egyaránt megfelel a nemzeti és nemzetközi könyvvizsgálati standardoknak. Fontosnak tartjuk, hogy a könyvvizsgálati munkánk során hatékony együttműködést alakítsunk ki ügyfeleinkkel, és a lényeges kérdések időben megvitatásra kerüljenek a megfelelő fórumokon.

Ügyfeleinknek az alábbi könyvvizsgálati szolgáltatásokat kínáljuk:

 • éves beszámolók és pénzügyi jelentések könyvvizsgálata,
 • konszolidált beszámolók könyvvizsgálata,
 • átalakulási vagyonmérlegek és vagyonleltárok könyvvizsgálata,
 • apportértékelés és könyvvizsgálat,
 • IFRS-beszámolók és csoportjelentések könyvvizsgálata.

Az RSM Audit Hungary Zrt. ügyfeleinek a könyvvizsgálati szolgáltatások széles körét kínálja.

A könyvvizsgálói szolgáltatás célja, hogy annak eredményeként olyan független és hiteles vélemény kerüljön kibocsátásra, amely kellő alapot nyújt a pénzügyi információk felhasználói részére. Munkánkban kellő hangsúlyt fektetünk a könyvvizsgálati teendők megtervezésére, az alapos és hatékony ellenőrzésre. Fontosnak tartjuk, hogy kellő időben, ugyanakkor megalapozott vizsgálatok alapján hívjuk fel ügyfeleink figyelmét a lényeges kockázatokra.

Tagvállalatunk, az RSM Audit Hungary Zrt. a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagja. Könyvvizsgálói munkánk során mindenekelőtt szem előtt tartjuk, hogy megfeleljünk a vonatkozó szakmai, etikai és függetlenségi követelményeknek, és megbízásaink során következetesen be is tartsuk azokat.

A könyvvizsgálati munkában megszerzett tudásunk eredményeként készek vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek minőségi tanácsadást nyújtsunk a vállalati pénzügyek és cégátvilágítások területén. Ezen felül üzletviteli szolgáltatásainkkal más területen is képesek vagyunk segíteni a megbízóinknak.

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!
Kozma Attila, RSM Hungary, Partner Bejegyzett könyvvizsgáló

Kozma Attila

Partner
Bejegyzett könyvvizsgáló

Telefon
Kérjen ajánlatot online!
  Teljes körű tájékoztatás

  Könyvvizsgáló csoportunk hírlevél formájában tájékoztatja ügyfeleinket az aktuális törvényi változásokról. Úgy véljük, az időben történő tájékoztatás a változásokról nagyban hozzájárul ügyfeleink pénzügyi terveinek pontosításához.

  Társaságunk szakértői rendszeresen megírják véleményüket blogunkon.

  Iratkozzon fel értesítőnkre, hogy első kézből megkapja publikált anyagainkat!

  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat