Szakértőink

Csepei Kinga

Vezető menedzser, Adóüzletág

Csepei Kinga közgazdász, regisztrált adótanácsadó, 2014-ben csatlakozott az RSM Hungary adóüzletágának csapatához. Nemzetközi adózási ügyek, vagyon- és hagyatéktervezés, valamint a családi vállalkozásokhoz kapcsolódó adózás a szakmai fókuszterülete. Adótervezési és adóstrukturálási projekteket irányít, magánvagyon tervezési tanácsadásokat vezet.
Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, pályafutása során dolgozott nemzetközi nagyvállalatnál belső adószakértő munkatársként, illetve nemzetközi tanácsadó cégek szakértőjeként is. Szakmai pályája során adószakértőként egy rendkívül kompetitív piacon a legmagasabb elvárásoknak is meg tudott felelni. Tapasztalatai a nemzetközi adózás, adóstruktúrák kialakítása, adótervezés, komplex adótanácsadás, adókalkulációk és adóbevallások elkészítése terén szerteágazóak.

Telefon

Csepei Kinga témái

Csepei Kinga

Változások a SZÉP-kártya 2021. évi juttatásában - Frissített

Eltérő éves keretösszegek vonatkoznak az egyes SZÉP-kártya alszámlákra és rekreációs keretre 2021. első és második félévében. Az első félévben továbbra is megnövekedett összeghatárig, szociális hozzájárulási adótól mentesen adhatók a SZÉP-kártya juttatások béren kívüli juttatásként.

Tovább
Csepei Kinga

Vonzóbb lesz a kiva - Számoljon velünk!

2021-től újabb cégeknek lehet vonzó a kisvállalati adó. A kiva adókulcs jövő évtől 11 százalékra csökkenhet, a kiva választás bizonyos értékhatárai emelkednek. A speciális adóalap megállapítási szabályok sok vállalkozásnak kedvezhetnek a taoval szemben, de nem mindenkinek.

Tovább