Facebook image
Szektoraink

IFRS-hez kapcsolódó könyvvizsgálati szolgáltatásaink

Ügyfeleinknek az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk IFRS témában:

IFRS-áttérés könyvvizsgálata

Az áttérés törvényi feltétele, hogy a társaság rendelkezzen az IFRS-átállásra történő felkészültséget igazoló könyvvizsgálói jelentéssel. Ennek érdekében ügyfeleink felkérésére megvizsgáljuk, hogy a társaság megfelel-e a Számviteli törvényben meghatározott feltételeknek az áttéréshez kapcsolódóan, a feltételek teljesítése esetén bizonyosságot nyújtó jelentést adunk ki.

IFRS-tanácsadás

Megoldást nyújtunk ügyfeleinknek azokban az esetekben, amikor az IFRS értelmezése, kontextusba helyezése szükséges, választ adunk a gyakorlatban felmerülő kérdésekre , legyen szó egy új IFRS-standard hatásának felméréséről, IFRS-alapú szabályzatok megírásáról vagy szakvélemény nyújtásáról egy adott témában.    

IFRS-áttérés gap-elemzés

Ügyfeleink felkérésére megvizsgáljuk, hogy a társaság esetében melyek azok a kritikus területek, amelyek különbséget jelentenek a két beszámolási rendszer (IFRS és HAS) között és megoldást kínálunk arra vonatkozóan, hogy a gapek az IFRS követelményekhez képest hogyan zárhatóak.

Miért válassza IFRS-szolgáltatásunkat?
Szakembereink hazai és nemzetközi hátterű társaságok IFRS áttérését is segítették az elmúlt években. Gyakorlattal rendelkezünk a kiskereskedelemi termékeket gyártó cégek, a szolgáltató szektor szereplői, a pénzügyi ágazatban és az energiaszektorban tevékenykedő vállalatok IFRS döntéseinek előkészítésében és lebonyolításában, amely a pénzügyi, adó és kontrolling területen túl, az IT, jogi és az értékesítési területek összehangolt munkájának irányítását is felöleli mind az IFRS áttérés tervezése, előkészítése, mind annak implementációja során. Nemzetközi tudásbázisunkra támaszkodva ügyfeleink részére magas színvonalú szolgáltatásokat kínálunk.
Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Mosonyi Ádám

Partner, Bejegyzett könyvvizsgáló

Telefon
Kérjen online ajánlatot!
  Teljes körű tájékoztatás

  Könyvvizsgáló csoportunk hírlevél formájában tájékoztatja ügyfeleinket az aktuális törvényi változásokról. Úgy véljük, az időben történő tájékoztatás a változásokról nagyban hozzájárul ügyfeleink pénzügyi terveinek pontosításához.

  Társaságunk szakértői rendszeresen megírják véleményüket blogunkon.

  Iratkozzon fel értesítőnkre, hogy első kézből megkapja publikált anyagainkat!

  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat