Facebook image

RSM Hungary

RSM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt.

Telefon
RSM Hungary témái
RSM Hungary

RSM: Dinamikus növekedés 2023-ban is!

Az RSM, a világ egyik vezető audit, adó- és tanácsadói hálózata 2023-ban 9,4 milliárd dolláros rekord bevételt ért el, amely 16 százalékos növekedést jelent a 2022-es évhez képest. Az RSM európai bevételei 36%-kal nőttek. A világ 120 országában tevékenykedő cégcsoport munkatársainak létszáma 13 százalékkal, 64 000 főre emelkedett.

Tovább
RSM Hungary

2022-ben is folytatódott az RSM hálózat bővülése

Az RSM, a világ egyik vezető audit, adó- és tanácsadói hálózata 2022-ben 8 milliárd dollár bevételt ért el, amely 15 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez képest. A világ 120 országában tevékenykedő cégcsoport munkatársainak létszáma 10 százalékkal, 57 000 főre emelkedett.

Tovább
RSM Hungary

Jótékonysági aukció az autizmussal élőkért

Támogassa az Autistic Art Alapítvány munkáját, és nyerjen egy életre szóló kalandot! Az aukció nyertese a kétszeres Kékszalag győztes RSM Hungary Sail Racing csapatával versenyezhet a szezon egyik ikonikus nagydíján.

Tovább
RSM Hungary

Növekedés, reziliencia, emberi tényezők – újabb szakmai díjat kapott az RSM

A sikeres és jövőálló üzlet alapja az üzleti és társadalmi hasznosság mellett az olyan humán faktorok, mint az etikus magatartás vagy a dolgozói elégedettség. A magyar gazdaságot támogató, fenntartható társaságokat elismerő Joint Venture Szövetség „Vállalatok a jövőért” díját középvállalati kategóriában az RSM Hungary nyerte.

Tovább
RSM Hungary

KATA helyett átalányadó 2022-től!

Az átalányadózó egyéni vállalkozók számára kedvezőbb feltételek lépnek életbe 2022 január 1-től. Az átalányadózó vállalkozónak a tevékenysége alapján alkalmazható vélelmezett költséghányad szerint számolt jövedelme alapján kell megfizetnie az adókat és járulékokat. Az adóalap akár 10 százalék is lehet, emellett egy mentesített jövedelemrész is bevezetésre kerül. Az éves minimálbér felét el nem érő jövedelem után 2022-től nem kell személyi jövedelemadót fizetni, ami bizonyos esetekben járulék és szochomentességet is jelenthet.

Tovább
RSM Hungary