Facebook image
Szektoraink

Üzletviteli tanácsadás

Pénzügyi jelentési folyamatok fejlesztése

A gyors és megbízható rendszerek elengedhetetlenek a pontos és megalapozott belső és külső pénzügyi információk meghozatalában. Segítünk a számviteli folyamatok és információk feltérképezésében és rendszerezésében, és ezek alapján készek vagyunk konkrét javaslatok szintjén megfogalmazni azokat a fejlesztéseket, amelyek hozzájárulnak a hatékony zárási folyamatok kivitelezéséhez.

Miért válassza Üzletviteli tanácsadás szolgáltatásunkat?
Az ügyfelek részére széles körben kínálunk pénzügyi tanácsadási szolgáltatásokat, amivel hatékony támogatást biztosítunk az adott tranzakciókat vagy folyamatokat érintő döntések előkészítésében és megalapozásában.

Pénzügyi és üzleti folyamatok felmérése és fejlesztése

A hatékony működés az üzleti sikerek meghatározó eleme. Ügyfeleinknek segítséget nyújtunk a pénzügyi és üzleti folyamatok felmérésében és azok értékelésében. Az ennek eredményeként megfogalmazásra kerülő fejlesztési tervünk megvalósításával növelhető a vállalkozás hatékonysága, illetve a létező működési kockázatok szintjének csökkentése.

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Mosonyi Ádám

Partner, Bejegyzett könyvvizsgáló

Telefon
Kérjen ajánlatot online!
  Teljes körű tájékoztatás

  Könyvvizsgáló csoportunk hírlevél formájában tájékoztatja ügyfeleinket az aktuális törvényi változásokról. Úgy véljük, az időben történő tájékoztatás a változásokról nagyban hozzájárul ügyfeleink pénzügyi terveinek pontosításához.

  Társaságunk szakértői rendszeresen megírják véleményüket blogunkon.

  Iratkozzon fel értesítőnkre, hogy első kézből megkapja publikált anyagainkat!

  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat