Facebook image

eÁFA M2M tanácsadás

Az eÁFA M2M rendszer az elektronikus áfa bevallás következő generációja. Az eÁFA M2M tanácsadásunk segít az új rendszerre való zökkenőmentes átállásban és segít kiaknázni a rendszer adta előnyöket.

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Németh Lilla

Igazgató, Adóüzletág

Budai Mátyás

Junior menedzser, Adóüzletág

Telefon

eÁFA M2M tanácsadás

Az eÁFA M2M rendszer az elektronikus áfa bevallás következő generációja. Az új rendszer lehetőséget kínál a vállalatok számára a hatékonyabb és egyszerűsített áfabevallási folyamatra, azonban az átállás kihívásokat is rejteget. Az eÁFA M2M tanácsadásunk segít az új rendszerre való zökkenőmentes átállásban és segít kiaknázni a rendszer adta előnyöket.

Főbb jellemzők:

 • Rendszerismertetés: ismerje meg az eÁFA M2M rendszer működését, az XML formátumú áfabevallást és az ahhoz kapcsolódó validálási folyamatokat.
 • Adatstruktúra építés: tanácsadás a NAV által kiadott standard adókód táblázat és az áfa analitikában található tranzakciók közötti kapcsolat kialakításához.
 • Képzés és támogatás: Kapja meg a szükséges képzést a rendszer használatához, a válaszüzenetek értelmezéséhez és a hibajavítási folyamatokhoz.
 • Adatoptimalizálás: Tanácsadás az adattisztításhoz, adatstrukturáláshoz és a gépi kommunikáció hatékonyságának növeléséhez, áfa analitika XML formában történő leképzéséhez.
 • Ellenőrzési Kockázatok Csökkentése: Segítség a pontosabb áfabevallások elkészítésében, melyek csökkentik az adóellenőrzések számát és időigényét.

Előnyök:

 • Hatékonyabb és precízebb, ellenőrzött áfabevallás elkészítése.
 • Az eÁFA M2M rendszer adta lehetőségek maximalizálása.
 • Kockázatcsökkentés, adóellenőrzések számának csökkentése.
 • Idő és költségmegtakarítás a manuális adatfeldolgozás csökkenése által.

Kinek ajánljuk eÁfa M2M tanácsadási szolgáltatásunkat?

Minden olyan vállalkozásnak, mely szeretné maximalizálni az eÁFA M2M rendszer adta előnyöket és minimalizálni a rendszer bevezetésének kockázatait. Különösen ajánlott azoknak a társaságoknak, melyek nagy számlaforgalommal, több adókóddal rendelkeznek vagy komplex adóbevallási kihívásokkal néznek szembe.

Miért válassza az RSM  eÁFA M2M tanácsadási szolgáltatását?

 • Adó és IT szakértelem: professzionális csapatunk egyesíti az IT és az adószakma tudását, így biztosíthatjuk, hogy az eÁFA-val kapcsolatos folyamatok nem csak technológiailag, de adójogi szempontból is megfelelőek legyenek.
 • Teljes körű szolgáltatás: az M2M kommunikáció bevezetésén felül támogatjuk a teljes eÁFA beadási folyamatot, az XML létrehozásától a sikeres beküldésig.
 • Korszerű és innovatív megoldások: az RSM a legfrissebb technológiai trendekkel és biztonsági előírásokkal dolgozik az eÁFA folyamatok optimalizálása és fejlesztése érdekében.
 • eÁFA tapasztalatok: hozzáférést biztosítunk az adózási trendekhez, eÁFA változásokhoz, NAV fejlesztésekhez és megoldásokhoz. Csapatunk folyamatosan részt vesz az Adóhatósági tájékoztatókon, Adóhatósággal történő egyeztetéseken, eÁFA fejlesztésekkel kapcsolatos visszajelzésekben, ami garantálja, hogy ügyfeleink mindig naprakészek az eÁFA-val kapcsolatos változások terén.
 • Kommunikáció: közreműködünk a fejlesztőkkel való kommunikációban, vállalkozására szabott teszt fájlokkal segítjük a fejlesztőket a rendszer kiépítésében.

Az eÁFA M2M tanácsadásunkkal biztosíthatja, hogy vállalata készen álljon az eÁFA rendszer kihívásaira, hogy integrálja ERP rendszerét az eÁFA M2M rendszerrel és maximálisan ki tudja használni a rendszer adta lehetőségeket. 


  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat