Facebook image

Connectax Invoice Archiver

Számlaarchívum NAV-ellenőrzésekhez – a NAV számlaadat-szolgáltatásra építve.

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Németh Lilla

Igazgató, Adóüzletág

Telefon

A NAV-ellenőrzés egyik kiindulópontját jelentő számlaadatexport-kötelezettséget a társaságok az online számlajelentések során alkalmazott XML-séma szerkezetben is teljesíthetik. Az adatexportot egy számlasorszám-tartományra vagy egy adott időszakra vonatkozóan kell biztosítani az adóhatósági ellenőrzés keretében.

Amennyiben a vállalatirányítási rendszere képes a NAV online számlaadat-szolgáltatáshoz szükséges számla XML-dokumentumok előállítására, akkor a Connectax nem csak azok beküldésére, de a számlák hosszabb távú digitális tárolására és adóellenőrzésnél megkövetelt, utólagos listázására is integrált megoldást nyújt. 

Az RSM privát felhőplatformja folyamatos elérésű, rendszeres biztonsági mentésekkel rendelkező biztos háttér a különböző számlázórendszerekből érkező kimenő számlák adatainak központosított tárolására és azok kereshetővé tételére.

Szolgáltatásunk megfelelő számla XML-dokumentumok esetében alkalmas a számlázóprogramokkal szemben elvárt, NGM-rendeletben meghatározott „adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás” funkcióra is. Így amennyiben számlázóprogramja ezzel az adatösszesítési és lekérdezési funkcióval nem rendelkezik, szolgáltatásunkkal NAV-ellenőrzéskor az adatlekérdezésnek való megfelelés is biztosítható.

érdekli számlaarchiválási megoldásunk?
kattintson és vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!

A Connectax Invoice Archiver modulunk eredményes működésének előfeltétele, hogy a beérkező számlariport-dokumentum megfeleljen a hatályos NAV online számla XML-sémának és tartalmilag teljes legyen. Keresse technológiai adótanácsadóinkat, hogy megvizsgáljuk, társaságuknál hogyan alkalmazható megoldásunk.

A Connectax Platform megfelel az ISO/IEC 27001 Információbiztonsági Irányítási szabványnak.


    Felkeltettük érdeklődését?

    Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

    Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat