Facebook image

Cégeljárás, szerződéskötés digitálisan

Intézzen, amit lehet digitálisan, személyes találkozók nélkül ügyvédeink segítségével. Cégeljárások, ingatlan-adásvételi szerződések, ügyvédi ellenjegyzéshez nem kötött okiratok elkészítése elektronikusan.

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!
dr. Szűcs Bálint partner, ügyvéd, adótanácsadó

dr. Szűcs Bálint

Irodavezető ügyvéd
Partner, Adótanácsadó

Udvardy Károly ügyvéd | RSM Legal

dr. Udvardy Károly

Ügyvéd

Telefon

Munkatársaink cégeljárások, ingatlan-adásvételi szerződések vagy bármely egyéb ügyvédi ellenjegyzést igénylő vagy ügyvédi ellenjegyzéshez nem kötött okirat elkészítését digitális megoldásokkal, személyes találkozó nélkül intézik.

A pénzmosásra és az ügyvédi tevékenységre vonatkozó szabályozás, illetve a cégjogi szabályok alapján lehetőség van arra, hogy az ügyfelek személyes jelenlét nélkül, digitális eszközök igénybevételével végezzenek el cégjogi lépéseket, tartsanak taggyűlést, kössenek szerződést ingatlan adásvétele vagy más tárgyban.

Irodánk rendelkezik olyan, a Magyar Ügyvédi Kamara által auditált digitális rendszerekkel, valamint ilyen eljárások kapcsán gyakorlati tapasztalatokkal, amelyek révén ügyfeleink ügyeit a 21. század elvárásainak megfelelően, akár személyes jelenlét nélkül is tudjuk intézni. Önnek nem szükséges kimozdulnia otthonából, irodájából ahhoz, hogy az általunk előkészített cégmódosítást vagy más szerződést aláírja, munkatársaink ezeket a folyamatokat gördülékenyen, videokonferencia útján vezénylik le, és amennyiben a fizikai szerződés átadása szükséges, megszervezik a szükséges futárszolgálatot. 

Milyen szerződések, jognyilatkozatok kapcsán tudjuk jogi tanácsadóként segíteni? 

 • Digitális megoldások cégalapítás, cégbejegyzés cégmódosítás személyes jelenlét nélküli végrehajtásában.
 • Gazdasági társaságok legfőbb szervének (taggyűlés, közgyűlés) elektronikus hírközlő eszközök útján történő megtartásában, a határozatok szabályos meghozatalában és dokumentálásában. Amennyiben a cég társasági szerződése nem tartalmazza ezt a lehetőséget, segítséget nyújtunk az okiratok megfelelő módosításához. 
 • Ingatlan-adásvételi szerződések személyes jelenlét nélküli megkötésében;
 • Végrendeletek, házassági, élettársi vagyonjogi szerződések személyes jelenlét nélküli elkészítésében és megfelelő okirati formában történő létrehozásában;
 • Bizalmi vagyonkezelési szerződés személyes jelenlét nélküli elkészítésében és ellenjegyzésében;
 • Egyéb fontos, írásban megkötendő szerződések előkészítésében, ellenőrzésében, elektronikus formában történő megkötésében és ügyvédi ellenjegyzésében
 • Elektronikus aláírás beszerzésében közreműködés, az elektronikus címpéldány, aláíró tanúsítvány cégnyilvántartásba történő bejegyeztetése


  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat