Facebook image

Németh Lilla

Igazgató, Adóüzletág

Németh Lilla a Digitális adózási megoldások üzletágban vezetőként vesz részt automatizált adózási megoldások kialakításában és adaptálásában, az adóbevallások és számlaadatküldési kötelezettségek teljesítését támogató Connectax platformunk adózási szempontú fejlesztésében és implementálásában.

Korábban az RSM Hungary Zrt. nemzetközi áfaszolgáltatásokra specializált pénzügyi képviseleti csoportjának volt a tagja, majd vezetője lett. Jelenleg az adó üzletág compliance csapatát vezeti. Globális piaci szereplők közvetettadó-tanácsadójaként részt vesz közvetettadó-vizsgálatokban, az ügyfelek adózási problémáinak menedzselésében, az új pénzügyi képviseleti és adóregisztrációs ügyfelek bevezetésében és támogatásában.

A hazai áfa és számlázási jogszabályok változásait nyomon követve a digitalizáicó és online számlaadatküldés témakörében online és offline módon is tart webinárokat, előadásokat.

Telefon
Németh Lilla témái
Németh Lilla
Németh Lilla
Németh Lilla
Németh Lilla
Németh Lilla

OSS vagy IOSS? A nemzetközi webshop értékesítés új szabályai

A 2021. július 1-jén induló OSS/IOSS, vagyis a One Stop Shop/ Import One Stop Shop egyablakos rendszer segítséget nyújt a webáruházak számára abban, hogy ne kelljen áfaregisztrációt elvégezniük és adóbevallást benyújtaniuk külön-külön minden értékesítéssel érintett tagállamban.

Tovább
Németh Lilla