Szakértőink

Németh Lilla

Szenior adótanácsadó

Németh Lilla 2009. óta az RSM Hungary Zrt nemzetközi áfa szolgáltatásokra specializált pénzügyi képviseleti csoportjának a tagja, szakmai pályafutását egy magyarországi könyvelési szolgáltatónál kezdte. Az RSM Hungary-nál globális piaci szereplők közvetett adó tanácsadójaként szerzett tapasztalatot, részt vett közvetett adóvizsgálatokban, az ügyfelek adózási problémáinak menedzselésében, az új pénzügyi képviseleti és adóregisztrációs ügyfelek bevezetésében és támogatásában.

Jelenleg a Digitális adózási megoldások üzletágban projektmenedzserként vesz részt automatizált megoldások adózási szempontból megfelelő kialakításában és adaptálásában, az adóbevallások és számlaadatküldési kötelezettségek teljesítését támogató ConnecTAX platformunk implementálásában.

Telefon

Németh Lilla témái

Németh Lilla

Online számla – májustól már csak új formátumban fogadja a NAV az adatokat!

Május 1. éjféltől változás jön az online számla adatszolgáltatásban. Innentől kezdve már csak az új adatformátumnak megfelelően elkészült online számla adatszolgáltatást fogadja be a NAV rendszere, egy hét maradt az 1.1 verzióra való átállásra. Az online számla adatjelentés elmaradása számlánként félmillió forintos bírságot eredményezhet, ez pedig adott esetben magasabb adóbírság kockázatot jelenthet, mint a számla áfatartalma.

Tovább
 Tovább