Facebook image
Szektoraink

Ingatlanjog

Tapasztalataink szerint nincs olyan vállalkozás, amelyet az ingatlanjog többé-kevésbé ne érintene. 

Ügyfeleink ingatlanügyei között a zöld mezős beruházásoktól, az ipari park ingatlanokkal kapcsolatos ügyleteken át kereskedelmi, illetve iroda célú ingatlanok is szerepelnek. Még akkor is, ha az ingatlan-szektortól teljesen független egy üzleti tevékenység, a vállalkozás működési helye mindig ingatlanhoz kötött, egy megfelelően átgondolt és kialakított, az üzleti tevékenység helyeként szolgáló ingatlanra vonatkozó bérleti szerződés pedig a tartós siker alapját képezheti, amelyben munkatársaink hatékony segítséget nyújtanak. 

Miért válassza Ingatlanjog szolgáltatásunkat?
Munkatársaink széleskörű tapasztalatokkal és szaktudással rendelkeznek ingatlanfejlesztési és akvizíciós projektek kapcsán, valamint termőföld adásvételi ügyletekben is. Szektor-specifikus ismeretekkel bírunk bányászattal összefüggő ingatlan ügyek (szolgalom alapítások és kisajátítási eljárások) körében. Ügyfeleink képviselete során megtervezzük a tranzakciók egyes elemeivel kapcsolatban felmerülő jogi feladatokat, részt veszünk az üzleti egyeztetéseken, elkészítjük a kapcsolódó szerződéseket. Jogi munkánk ennek megfelelően egy projekt tervezési fázistól kezdődően a beruházás végrehajtásán át annak lezárásáig terjed. Munkatársaink ingatlanokkal kapcsolatos jogviták hatékony kezelésében is tapasztalattal bírnak.

Ingatlanjoggal kapcsolatos szolgáltatásaink az alábbiakra terjednek ki:

 • Iroda és más üzleti célú bérleti szerződéses konstrukciók kialakítása, képviselet bérleti szerződések tárgyalása során
 • Ingatlan-beruházások jogi rendszerének és szerződéses kereteinek megtervezése 
 • Képviselet ingatlan adásvételi szerződések kapcsán 
 • Telekalakítási szerződések kidolgozása 
 • Szolgalmi jog alapítással kapcsolatos ügyintézés
Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

dr. Jaczkó Géza

Ügyvéd

Telefon
RSM Szűcs & Partnerei
Ügyvédi Iroda
Kérjen online árajánlatot!
Ajánlatkérés
  Teljes körű tájékoztatás

  Jogi csoportunk hírlevél formájában tájékoztatja ügyfeleinket az aktuális törvényi változásokról. Úgy véljük, az időben történő tájékoztatás a változásokról nagyban hozzájárul ügyfeleink pénzügyi terveinek pontosításához.

  Társaságunk szakértői rendszeresen megírják véleményüket blogunkon.

  Iratkozzon fel értesítőnkre, hogy első kézből megkapja publikált anyagainkat!

  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat