Facebook image

Összesen 4 esemény


ONLINE KÉPZÉS | BIREG 2021 változások - előadás és konzultáció

2021. július 1-én új fejezetéhez érkezik az év elején bevezetett BIREG kötelezettség. Július 1-től a fuvarozást végző vállalkozásokon kívül a fel- és lerakóhelyek, azaz a feladók és címzettek is kötelesek lesznek a BIREG kezelésére, a szállítmányok adatainak BIREG-ben történő rögzítésére.

Tovább

Online képzés | EKAER 2021-es változások és a BIREG rendszer

2021 januártjától lépett életbe az új EKAER szabályozás, online képzésünkben a 2021. január 1-től alkalmazandó EKAER szabályokról, illetve a korábbi EKAER szabályokra vonatkozó változásokról adunk összefoglalót. A fuvarozást érintő, új elektronikus kötelezettség a BIREG rendszerben szintén januártól élesedett, ezt is érinti online képzési anyagunk.

Tovább

Online képzés | EKAER 2021

2021-től az EKAER bejelentési kötelezettség csak a bejelentésköteles termékek Közösségen belüli beszerzésére, értékesítésére, egyéb célú behozatalára és kivitelére, valamint az első belföldi nem végfelhasználó részére történő áfaköteles értékesítésre vonatkozik.

Tovább

Online képzés | Nagyvállalati számlázás - 2021

Online képzésünk részletesen bemutatja a hatályos, legfontosabb számlázási, NAV online számla adatszolgáltatási tudnivalókat nagyvállalkozások részére, a NAV 2.0. XSD séma kapcsán keletkező új adatszolgáltatási mezőket és a NAV által biztosított lekérdezési, ellenőrzési lehetőségeket.

Tovább