Facebook image

Bohács Bernadette

HR Üzletágvezető

Tapasztalt HR-szakemberként 2024-ben csatlakozott az RSM csapatához, és közel 30 év széleskörű tapasztalattal rendelkezik a HR-menedzsment területén.
Pályafutása során sikeresen vezetett HR csapatokat start-up és nemzetközi vállalatoknál, Magyarországon és külföldön.
Szakértelme a HR funkciók széles skálájára terjed ki, beleértve a stratégiafejlesztést, vezetés támogatást, tanácsadást, szervezetfejlesztést, tehetséggondozást, és a teljesítménymenedzsmentet.

Az RSM-nél jelenleg a HR Tanácsadás és Szolgáltatások üzletág vezetőjeként támogatja az ügyfeleket a HR-folyamatok innovatív megoldásaival. Különösen elkötelezett az automatizálás, a folyamatos fejlesztés és az élvonalbeli gyakorlatok bevezetése irányában az általános üzleti teljesítmény fokozása érdekében.

Elkötelezett a kiválóság és az együttműködés kultúrájának előmozdítása iránt, hogy kreatív megoldásokat találjon az összetett HR-problémákra az üzleti sikeresség érdekében.

Telefon
Bohács Bernadette témái

Vezetőfejlesztés hatékonyan – legfontosabb lépések

A vállalatok sikeressége nagymértékben a vezetőik kompetenciáin alapul, ezért nagyon fontos a vezetők folyamatos fejlesztése, fejlődése, a vezetői utánpótlás kinevelése, biztosítása. Ez a vezetőfejlesztés jól strukturált, átgondolt komplex vezetői fejlesztési igényel. Mik azok a kulcsfontosságú lépések, amik szükségesek a vállalatban rejlő vezetői potenciál felkutatásához és fejlesztéséhez?

Tovább

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését, ezáltal elősegítve a vállalat üzleti céljainak elérését.

Tovább

HR stratégia 2024-ben - Vajon tényleg csak a pénz motivál?

Mindennapi világunkban mélyen gyökerezik az az elképzelés, hogy a pénz az egyik elsődleges motiváló tényező a munkavállalók számára. Bár a pénzügyi ösztönzők kétségtelenül jelentős szerepet játszanak a teljesítmény és az elkötelezettség növelésében, a modern munkahelyeken a motiváció sokkal árnyaltabb.

Tovább

Mikor érdemes HR tanácsadóhoz fordulni?

Napjainkban az üzleti eredményesség egyik legfontosabb támogatója a stratégiához közvetlenül hozzájáruló, gyors változásokra képes, emberközpontú HR menedzsment. Biztosítja a szervezet növekedését, fejlődését és sikereit. A vállalatok az elvárt, dinamikus fejlődés és megoldások érdekében ezért a belső HR osztály mellett (vagy annak hiányában) egyre inkább igénylik külső HR szakértő közreműködését.

Tovább

Kiszervezett HR szolgáltatások (HR Outsourcing) - Mikor éri meg?

A folyamatosan fejlődő üzleti világban egyre több nemzetközi és hazai vállalat szervezi ki a HR folyamatait külső HR szolgáltató partnerekhez. Ezt a stratégiai döntést számtalan tényező indokolhatja, a költséghatékonyságtól és a létszám korlátoktól kezdve a speciális szakértelem szükségességén át a jogi megfelelés biztosításáig.

Tovább