Facebook image
Szektoraink

Bérszámfejtés

Bérszámfejtési szolgáltatásaink keretében biztosítjuk ügyfeleink teljes körű bérszámfejtési, táppénz és társadalombiztosítási ellátások számfejtési, bérfeladási, adó- és járulékelszámolási teendőinek ellátását.

Szolgáltatásaink a bérszámfejtési területhez kapcsolódóan:

 • Teljes körű bérszámfejtés, a munkabérek, járulékok és adók kalkulációja;
 • Bérkalkulációk készítése, a munkabérekhez kapcsolódó kimutatások elkészítése;
 • A bérszámfejtéshez kapcsolódóan a hatósági adatszolgáltatások, bevallások elkészítése, benyújtása,
 • Jövedelemigazolások elkészítése és kiadása;
 • Társadalombiztosítási ellátások ügyintézési és adminisztrációs feladatai;
 • TB kifizetőhelyi feladatok teljes körű ellátása.  Az egészségbiztosítási pénzbeli ellátások, valamint a baleseti táppénzek elbírálása, számfejtése, folyósítása. A beérkező igénybejelentésekkel kapcsolatos határozatok, végzések kiállítása. Nyilvántartások vezetése, adatszolgáltatások teljesítése az illetékes szakigazgatási szerv felé, valamint egyéb igazolások kezelése;
 • A külföldi magánszemélyekkel kapcsolatos munkaügyi, bevándorlási, adó- és társadalombiztosítási ügyintézés;
 • Cafeteria elemek kezelése, számfejtése, egyedi igények esetén cafeteria szabályzatok elkészítése;
 • Mt.-nek megfelelő, online munkaidőnyilvántartó rendszer bevezetése;
 • Nyugdíj ügyintézési feladatok ellátásat;
 • Munkaügyi ellenőrzéseken való részvétel és ügyfelünk képviselete. 

Bérszámfejtési  ajánlatot kérek! 

Kiszervezett bérszámfejtési szolgáltatásunkat több bérszámfejtési szoftverrel is el tudjuk látni (pl. a piacvezető Nexon,  KulcsSoft vagy SAP HR és Bérszámfejtési modul segítségével),partnereink igényeinek megfelelően. Biztosítjuk a bérszámfejtéshez kapcsolódó adminisztráció digitalizációját.

A bérszámfejtési adatok GDPR szabályoknak megfelelő elektronikus érkeztetése, kezelése és teljes körű digitális tárolása lehetővé teszi, hogy ügyfeleinket gyors és pontos információkkal lássuk el, és az egyedi igényeknek megfelelő bérszámfejtési riportokat készíthessünk.  Emellett a bérszámfejtési szolgáltatásokat, riportokat az ügyfelünk által biztosított távoli eléréssel is meg tudjuk oldani. 

Igény esetén vállaljuk munkaidőnyilvántartási rendszer bevezetését, biztosítjuk az ehhez kapcsolódó oktatást és a munkaidőnyilvántartási -rendszer set-upját.

Támogatás az SAP HR, TB és bérszámfejtési modul használatához

Ügyfeleink igényeit felismerve tapasztalt SAP bérszámfejtési és HR szakembereinkkel átfogó támogatást nyújtunk az SAP HR, TB és bérszámfejtési modul használatához az alábbi területeken:

 • Interim szolgáltatásnyújtás: Ha partnereinknek sürgősen, ideiglenes SAP HR vagy bérszámfejtő, társadalombiztosítása szakemberre van szüksége azonnali támogatást tudunk biztosítani. 
 • Outsourcing: Ha a partnerek kiszerveznék az SAP HR, TB vagy bérszámfejtési feladataikat, biztosíthatjuk a megfelelő szakembert a megfelelő időben, optimalizálva az erőforrás-elosztást és a projekt eredményeit. Távoli hozzáféréssel ellátható a teljeskörű HR, bérszámfejtési és társadalombiztosítási feladatok.
 • Bevezetés támogatás: A kezdeti konzultációtól a bevezetést követő támogatásig végig kísérjük ügyfeleinket a bevezetési folyamat minden szakaszán.
 • Projekt menedzsment: Az SAP bérszámfejtési modul bevezetési folyamataiban résztvevők összefogása, irányítása, részükre szakmai iránymutatás megfogalmazása. A fejlesztési igények összehangolása, tesztelések támogatása.
 • Tanácsadás: Elkötelezettségünk a bevezetésen túl is kiterjed, kiemelt támogatást nyújtunk, és foglalkozunk a felmerülő igényekkel és fejlesztésekkel, esetleges problémákkal.
 • Kapcsolattartás az érdekelt felekkel: Elősegítjük az együttműködést és a koordinációt az üzleti egységekkel, biztosítva az összehangolást és maximalizálva az SAP-beruházások értékét.
 • Dokumentációkészítés: Átfogó dokumentációt készítünk, beleértve a folyamatfolyamatokat, alkalmazásbeállításokat, specifikációkat, tesztlapokat és programdokumentációt.

SAP HR, TB és bérszámfejtési modul – segítséget kérek

Miért válassza Bérszámfejtési szolgáltatásunkat?
Ügyfeleinket a bérszámfejtés minden területén személyre szabott, pontos és teljes körű információkkal és adatokkal látjuk el.
Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Pentz Edina

Bérszámfejtési üzletágvezető

Telefon
Kérjen ajánlatot online!
  Teljes körű tájékoztatás

  Bérszámfejtési csoportunk hírlevél formájában tájékoztatja ügyfeleinket az aktuális törvényi változásokról. Úgy véljük, az időben történő tájékoztatás a változásokról nagyban hozzájárul ügyfeleink pénzügyi terveinek pontosításához.

  Társaságunk szakértői rendszeresen megírják véleményüket blogunkon.

  Iratkozzon fel értesítőnkre, hogy első kézből megkapja publikált anyagainkat!

  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat