Facebook image
Szektoraink

Cafeteria

A változó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően kialakított cafeteriarendszer olyan béren kívüli juttatáscsomag, amely költséghatékony voltával és a munkavállalók egyéni preferenciáihoz történő alakíthatóságával mind a munkavállalói, mind a munkáltatói oldalon nagy népszerűségnek örvend.

Az évről-évre  módosuló jogszabályok miatt a cafeteriarendszerek  aktualizálása mindenképpen szükséges, és egyben lehetőséget biztosít arra is, hogy a munkáltatók átgondolják, hogyan tudják a rendszert a saját és dolgozóik igényeinek leginkább megfelelővé tenni. 

Miért válassza Cafeteria-tanácsadás szolgáltatásunkat?
Cafeteriaszolgáltatásunk keretében segítjük partnerünket testreszabott cafeteriarendszerének kialakításában, biztosítjuk a rendszer bevezetéséhez szükséges kézikönyv és nyilatkozatok elkészítését. Ezen kívül javaslatot teszünk a juttatások dokumentálására, illetve más módokon is támogatjuk béren kívüli juttatási rendszerek bevezetését. Ilyen támogás például az adatszolgáltatási kötelezettségek ismertetése, a vonatkozó adójogszabályok bemutatása, a rendszer munkavállalóknak történő prezentálása, valamint a munkavállalói oldalról érkező kérdések megválaszolása.

A cafeteriarendszer igénybe vételével a munkáltató úgy tudja a munkavállalói juttatások nettó értékét megnövelni, hogy azok terhei jelentősen alatta maradnak a hasonló nagyságrendű munkabér-növekedés adó- és járulékterheinek.

A kedvezményes adóteherrel  biztosítható plusz juttatásoknak köszönhetően általában növekszik a munkavállalók motiváltsága és a társaság iránti elkötelezettsége.

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Fajcsák Gábor

Partner, Adóüzletág-vezető

Csepei Kinga

Vezető menedzser, Adóüzletág

Telefon
Kérjen ajánlatot online!
  Teljes körű tájékoztatás

  Adócsoportunk hírlevél formájában tájékoztatja ügyfeleinket az aktuális adóváltozásokról, illetve az esetlegesen megjelenő adóhatósági jogértelmezésekről. Úgy véljük, az időben történő tájékoztatás a jogszabályi változásokról nagyban hozzájárul ügyfeleink pénzügyi terveinek pontosításához, valamint az adóoptimalizálásukhoz.

  Társaságunk szakértői rendszeresen megírják véleményüket blogunkon.

  Iratkozzon fel értesítőnkre, hogy első kézből megkapja publikált anyagainkat!

  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat