Facebook image

Összesen 25 bejegyzés

RSM Hungary
EBA

Több mint 80 magyar cég az európai toplistán

A European Business Awards idei toplistájára 81 magyar cég került fel, közülük kerülhetnek ki a kontinens legjobb vállalatai. Idén is több mint 30 ország vállalkozásai vesznek részt az európai megmérettetésben.

Tovább
RSM Hungary
EBA

European Business Awards: 11 magyar cég Európa legjobbjai között

11 magyar cég került be Nemzeti Bajnokként Európa legjobbjai közé az RSM által támogatott European Business Awards (EBA) idei versenyében. Több ezer európai vállalkozás között közel 100 magyar vállalat szállt versenybe idén, ezek közül választotta ki a szakmai zsűri a legjobb cégeket.

Tovább

Az új technológiák felforgatják a munkaerőpiaci igényeket Európában is

Az új technológiák rohamos terjedése jelentősen megváltoztatja a cégek munkavállalókkal kapcsolatos elvárásait az európai középvállalatok nagy részénél. A munkáltatók az egyébként is szűkös munkaerőpiacon azzal szembesülnek, hogy a jelöltek képzettsége és képességei a kívánatoshoz képest hiányosak, ahogy ezt az EBA friss felmérése mutatja.

Tovább
RSM Hungary
EBA

EBA - Nevezési kategóriák, jelentkezés

Az EBA versenykategóriái között számos újdonság szerepel 2017-ben, ELSŐSORBAN a vállalatok közötti megmérettetés fő témái, a sikeresség, az innováció és az etikus és példaértékű működés köré szervezve.

Tovább
RSM Hungary
EBA

Szurkolunk a bajnokoknak!

12 magyar vállalat is továbbjutott az European Business Awards (EBA) 2016/2017 első fordulóján, amelynek zárásaként hétfő délelőtt kihirdették a Nemzeti Bajnokok listáját.

Tovább

Elindult a jelentkezési időszak a European Business Awards-ra

Az idén 10. alkalommal kerülő megrendezésre az EBA, melynek Olaszország ad idén otthont! Az EBA egy érték-alapú, független üzleti díj, amely iparágtól és méretre való tekintet nélkül a sikeres európai vállalkozásokat erősíti és támogatja. A tavalyi évben 33 országból több mint 32 000 társaság jelentkezett.

Tovább
RSM Hungary
EBA

Magyar környezetvédelmi cég Európa top 110 vállalata között

A Biofilter Környezetvédelmi Zrt. Európa legjobb 110 cégének egyike lett a 2015-2016-os évben az European Business Awards-on (EBA),ezen belül is a legjobb 10 vállalat közé került a ’Környezetvédelem és vállalati fenntarthatóság’ kategóriában, elnyerve ezzel a rangos Ruban D’Honneur kitüntetést.

Tovább
RSM Hungary
EBA

Kiemelt témák