Facebook image
Mentés

Elindult a jelentkezési időszak a European Business Awards-ra

Az idén 10. alkalommal kerülő megrendezésre az EBA, melynek Olaszország ad idén otthont! Az EBA egy érték-alapú, független üzleti díj, amely iparágtól és méretre való tekintet nélkül a sikeres európai vállalkozásokat erősíti és támogatja. A tavalyi évben 33 országból több mint 32 000 társaság jelentkezett.

Mi az EBA?

Az EBA-ról szóló, angol nyelvű tájékoztatót itt érheti el.
A háromfordulós verseny egy éven át tart. Olyan vállalkozásoknak javasoljuk az indulást, akik szakmai, üzleti vagy CSR eredményeiket szeretnék egy európai közönség előtt is megmutatni.
A nevezés díjmentes, de nem ingyenes: a pályázatok elkészítése, az országos győztesek videó pályázatának elkészítése és a döntőn való személyes részvétel költsége a pályázókat terheli. Ezek a részvétel egyedüli költségei.

Milyen előnyökkel is jár a versenybe való nevezés?

Brandépítés

A tudatosan építkező társaságok nem csak szolgáltatásaik, termékeik minőségére és folyamatos fejlesztésére, hanem márkájuk építésére is odafigyelnek és hangsúlyt fektetnek, hiszen a márkanév ismertségének növekedésével együtt folyamatos forgalomnövekedésre tehetnek szert. Egy nemzetközi verseny, mint például az EBA, segítséget nyújthat számukra hogy termékeiket, szolgáltatásaikat szélesebb körrel ismertessék meg.

Nemzetközi kapcsolatok

Az üzleti díj harmadik fordulójába jutott vállalkozásoknak az EBA nemzetközi jelenlétet és kiváló kapcsolatépítési lehetőséget biztosít. A videópályázatokat az EBA weboldalán keresztül bárki megtekintheti és szavazhat is rájuk. A beérkező szavazatok alapján osztják ki az Európai Közönségdíjat. A harmadik fordulóig eljutott pályázók személyesen mutatják be vállalkozásukat a szakemberekből álló nemzetközi zsűrinek.

Eddigi magyar EBA sikerek

DolphioOlajterv
Bo18 Hotel*** SuperiorOpten
Celanese Hungary Kft.OrthoGraph
Corinthia Hotel BudapestOTP Bank
CycloLabp2m
Detki KekszProvident Magyrarország
Duna ElektronikaQualysoft
EsenticoRubin Zrt.
GanzSzallas.hu
GKISziget Cultural Management
GREENWILLTigaz
IT Services HungaryToxInfo
K&H BankTravelport Hungary
Krio IntézetT-Systems Hungary
MeditechLipóti Pékség Kft.

A 2016/2017-es kategóriákról és a European Business Awards-ról bővebb tájékoztatást itt találhatnak: https://www.businessawardseurope.com/

Bízunk benne, hogy idén is számos magyar vállalkozás méretteti meg magát az EBA nemzetközi versenyén!

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom