Facebook image
Mentés
RSM Hungary
EBA

Magyar környezetvédelmi cég Európa top 110 vállalata között

A Biofilter Környezetvédelmi Zrt. Európa legjobb 110 cégének egyike lett a 2015-2016-os évben az European Business Awards-on (EBA),ezen belül is a legjobb 10 vállalat közé került a ’Környezetvédelem és vállalati fenntarthatóság’ kategóriában, elnyerve ezzel a rangos Ruban D’Honneur kitüntetést.

A környezetvédelem Európa- és világszerte kiemelten fontos kérdés – az, hogy ebben egy magyar cég is iránymutató lehet, gazdasági és társadalmi szempontból is nagy elismerés. A 110 kitüntetett cég 32 000 cég közül került kiválasztásra.

Az European Business Awards célja, hogy népszerűsítse az üzleti sikereket, és támogassa az európai cégeket abban, hogy céltudatosabbak és eredményesebbek lehessenek a nemzetközi színtéren. Adrian Tripp, az EBA vezérigazgatója elmondta: „A jelenlegi gazdasági piacon fennmaradni önmagában embert próbáló, így külön elismerés jár azoknak a Ruban D’Honneur díjazottaknak, akik mernek innovatívak, kreatívak lenni és képesek növekedni. Európának szüksége van még több hasonló filozófiájú cégre.„

Az idén 9. alkalommal megrendezett versenyre összesen 11 kategóriában pályázhattak a cégek, hogy a kontinens kiválóságai közé kerülhessenek. A legjobbakat egy független bírói csapat, az európai üzleti élet vezető döntéshozói és szakemberei választják ki. A versenynek még nincsen vége, az RSM által szponzorált EBA következő fordulójában a legjobb 110 cég egy személyes beszélgetésen vesz részt a bírákkal, hogy a júniusi végső gálán kihirdessék a 11 kategória csoportgyőzteseit.

A Biofilter Zrt. nem először vesz részt a rangos megmérettetésen, korábban a 2012/2013-as versenyen már nyert egyszer Ruban d’Honneur díjat. A cég alapító-vezérigazgatója, Deák György elmondta: „Öröm számunkra, hogy környezetvédelmi munkánkat, melyet immár 25 éve folytatunk és fejlesztünk a Biofilternél, nemzetközi és hazai szinten is elismerik. A díj segít abban, hogy még szélesebb platformon kapcsolódhassunk partnereinkhez és a társadalomhoz, minél szélesebb réteget érhessünk el fenntartható szemléletünkkel. Filozófiánk, hogy a hulladék nem szemét – a hulladék inspiráló lehetőség, legyen szó az ételhulladék vagy használt sütőolaj újrahasznosításáról.”

Közönségszavazás

A független zsűri munkája mellett párhuzamosan fut az EBA közönségszavazása, ahol 11 magyar cég van versenyben, közülük a Biofilter Zrt. az egyedüli, aki a környezetvédelmi kategóriát erősíti. A közönségszavazáson legtöbb szavazatot elérő cég elnyeri a ‘National Public Champions’ címet. A videókat itt tudja megtekinteni, illetve itt szavazhat rájuk: www.businessawardeurope.com

További információ az EBA Ruban D’Honneur nyerteseiről és verseny menetéről: www.businessawardseurope.com

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom