Facebook image

Összesen 10 bejegyzés

RSM Hungary
RSM

RSM: Dinamikus növekedés 2023-ban is!

Az RSM, a világ egyik vezető audit, adó- és tanácsadói hálózata 2023-ban 9,4 milliárd dolláros rekord bevételt ért el, amely 16 százalékos növekedést jelent a 2022-es évhez képest. Az RSM európai bevételei 36%-kal nőttek. A világ 120 országában tevékenykedő cégcsoport munkatársainak létszáma 13 százalékkal, 64 000 főre emelkedett.

Tovább
RSM Hungary
RSM

2022-ben is folytatódott az RSM hálózat bővülése

Az RSM, a világ egyik vezető audit, adó- és tanácsadói hálózata 2022-ben 8 milliárd dollár bevételt ért el, amely 15 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez képest. A világ 120 országában tevékenykedő cégcsoport munkatársainak létszáma 10 százalékkal, 57 000 főre emelkedett.

Tovább

Jelentős bővülés az RSM hálózatban

A kihívásokkal teli, 2020-as év közepette az RSM, a világ vezető globális audit, adótanácsadó és tanácsadói hálózatának árbevétele 6,3 milliárd dollárra nőtt; mindez pedig 9,2 százalékos bővülést jelent az előző időszakhoz képest.

Tovább
RSM Hungary
RSM

Új irodába költözött az RSM Hungary cégcsoport

A Váci úti irodafolyósó újonnan átadott irodaépületébe, a Balance Hallba költözött az RSM Hungary cégcsoport. Az adó-, számviteli és pénzügyi tanácsadó társaság új, modern irodatérben folytatja működését és növekedését.

Tovább
RSM Hungary
RSM

Hét magyar cég az európai toplistán

Az European Business Awards versenyében idén 7 magyar cég került Európa legjobbjai közé, Nemzeti Bajnokként. A megmérettetésen több ezer társaság vett részt, a Nemzeti Bajnokként továbbjutók közül szakmai zsűri választja ki a legjobb európai vállalatokat.

Tovább
RSM Hungary
RSM

Elindult a jelentkezési időszak a European Business Awards-ra

Az idén 10. alkalommal kerülő megrendezésre az EBA, melynek Olaszország ad idén otthont! Az EBA egy érték-alapú, független üzleti díj, amely iparágtól és méretre való tekintet nélkül a sikeres európai vállalkozásokat erősíti és támogatja. A tavalyi évben 33 országból több mint 32 000 társaság jelentkezett.

Tovább
RSM Hungary
RSM

Kiemelt témák