Facebook image
Mentés
RSM Hungary
RSM

2022-ben is folytatódott az RSM hálózat bővülése

Az RSM, a világ egyik vezető audit, adó- és tanácsadói hálózata 2022-ben 8 milliárd dollár bevételt ért el, amely 15 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez képest. A világ 120 országában tevékenykedő cégcsoport munkatársainak létszáma 10 százalékkal, 57 000 főre emelkedett.

Az RSM hálózat legfontosabb számai

  • Az RSM hálózat 8 milliárd dolláros árbevétellel zárta a 2022-es évet, a globális árbevétel három év alatt több mint 41%-kal nőtt
  • Minden szolgáltatási területen erőteljes volt a növekedés, leggyorsabban a tanácsadási szolgáltatás bővült, 37%-kal.
  • Az RSM hálózat szakértőinek létszáma 57 000 fő fölé emelkedett.

Stabilan növekvő árbevétel – fokozódó igény a tanácsadási szolgáltatás iránt

Az RSM, a világ egyik vezető tanácsadó hálózatának globális árbevétele 15 százalékkal, 8 milliárd dollárra nőtt 2022-ben. Minden szolgáltatási területen erőteljes volt a növekedés, de leggyorsabban a tanácsadási szolgáltatás bővült, 37%-kal, melyhez az informatikai és a tanácsadás iránt fokozódó globális igény is nagymértékben hozzájárult. Az RSM hálózat Európában is növekedni tudott 17 százalékkal, amely elsősorban a tranzakciós- és IT-tanácsadásnak volt köszönhető. 

Az RSM globális hálózata immár több mint 120 országban van jelen, 830 irodában 57.000 tanácsadóval szolgálja ki helyi, regionális és globális vállalati ügyfélkörét. A hálózat adatai immár a nyolcadik egymást követő évben jelzik az erős növekedést világszerte. 

töltse le
adókulcsok 2023 kiadványunkat!

RSM Hungary – stabil működés, erős tanácsadási vonal

Az RSM hálózat tagjaként az RSM Hungary a hektikus gazdasági környezet ellenére a 2022-es évet 3,6 milliárd forintot meghaladó árbevétellel zárta, ezzel jelentősen növekedett az elmúlt évben is. Az RSM hálózat magyar képviselőjeként tovább bővítette szolgáltatásait és szakértői kapacitásait, digitális adózási és számviteli megoldásaival ügyfelei számára hatékony és átlátható üzleti működést biztosít, a tanácsadási tevékenység bővülése mellett.

A cégcsoport kiemelt hangsúlyt fektet a kiváló szakemberek felkutatására, a hosszútávú karrierút megteremtésére, a befogadó vállalati kultúra és a pozitív munkavállalói élmény biztosítása mellett.

Az RSM üzleti és gazdasági kilátásai 2023-ra

Az RSM 2023-ban a tanácsadás iránti kereslet jelentős növekedésére számít. A nemzetközi vállalatok számára kihívást jelent, hogy globálisan, naprakészen megfeleljenek a növekvő szabályozási követelményeknek, az adóbevallások egyre nagyobb arányú digitalizálása mellett.

Az RSM szakértőinek várakozása szerint az M&A világszerte növekvő szintje 2023-ban is erős marad. Ennek hátterében a technológiai fókuszú vállalkozások állnak majd, amelyek alternatív finanszírozási forrásokat keresnek a méretnöveléshez.

Az RSM előrejelzése szerint a vállalkozások felgyorsítják a szervezeti változásokat és az innovációt helyezik előtérbe, mérlegelve a mesterséges intelligencia és az automatizálási technológia integrálásának, a csapatok átképzésének, illetve az adatelemzés és az üzleti folyamatok kiszervezésének lehetőségeit teljesítményük javítása érdekében.

adókulcsok 2023
kiadvány letöltés

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom