Mentés

Az RSM Hungary Cégcsoport távmunkára állt át

A koronavírus fertőzések terjedése miatt életbe lépő újabb szabályozói korlátozások és a biztonságos munkavégzés érdekében irodánk munkatársai távoli munkavégzésre álltak át. Intézkedési tervünknek megfelelően kollégáink elérését biztosítjuk partnereink számára, de irodánkat a következő időszakban zárva tartjuk.

A kialakult helyzetre tekintettel a következő hetekben szolgáltatásainkat és feladatainkat kizárólag távmunkában látjuk el. Az elmúlt időszakban megvalósított digitális beruházásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően ez a váltás működésünket nem befolyásolja, jelen helyzetben ezt a döntést mindenképpen indokoltnak láttuk meghozni. 

Ügyfeleink és Partnereink részére nyújtott szolgáltatásaink az átállást követően is  zökkenőmentesen elérhetőek. A következő hetekben a korábban megszokott digitális csatornáinkat használjuk az információk fogadásához és eljuttatásához,  digitális eszközeink, adattárházunk és megoldásaink a megszokott digitális kommunikáiós csatornákon elérhetőek, továbbra is rendelkezésükre állnak.  

Az előttünk álló időszakban a cégek számára releváns teendőkről, megfontolandó döntésekről  szakmai bejegyzéseink segítségével blogunkon és  kommunikációs csatornáinkon a továbbiakban is tájékozódhatnak.

A koronavírus krízishelyzethez kapcsolódóan az  aktuális adózási határidők miatti teendőkről, adócsökkentési lehetőségekről  és az egyéb vállalati teendőkről itt olvashat.

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó- és munkajogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom