Facebook image
Mentés

Az RSM Hungary Cégcsoport távmunkára állt át

A koronavírus fertőzések terjedése miatt életbe lépő újabb szabályozói korlátozások és a biztonságos munkavégzés érdekében irodánk munkatársai távoli munkavégzésre álltak át. Intézkedési tervünknek megfelelően kollégáink elérését biztosítjuk partnereink számára, de irodánkat a következő időszakban zárva tartjuk.

A kialakult helyzetre tekintettel a következő hetekben szolgáltatásainkat és feladatainkat kizárólag távmunkában látjuk el. Az elmúlt időszakban megvalósított digitális beruházásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően ez a váltás működésünket nem befolyásolja, jelen helyzetben ezt a döntést mindenképpen indokoltnak láttuk meghozni. 

Ügyfeleink és Partnereink részére nyújtott szolgáltatásaink az átállást követően is  zökkenőmentesen elérhetőek. A következő hetekben a korábban megszokott digitális csatornáinkat használjuk az információk fogadásához és eljuttatásához,  digitális eszközeink, adattárházunk és megoldásaink a megszokott digitális kommunikáiós csatornákon elérhetőek, továbbra is rendelkezésükre állnak.  

Az előttünk álló időszakban a cégek számára releváns teendőkről, megfontolandó döntésekről  szakmai bejegyzéseink segítségével blogunkon és  kommunikációs csatornáinkon a továbbiakban is tájékozódhatnak.

A koronavírus krízishelyzethez kapcsolódóan az  aktuális adózási határidők miatti teendőkről, adócsökkentési lehetőségekről  és az egyéb vállalati teendőkről itt olvashat.

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom