Facebook image
Mentés

Jelentősen növekedett az RSM hálózat

Az RSM, a világ egyik vezető globális audit, adótanácsadó és tanácsadói hálózatának árbevétele 5,74 milliárd dollárt ért el 2019-ben, amely 6,9 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. Az RSM magyarországi tagjaként az RSM Hungary cégcsoport, hasonló mértékkel bővült, árbevételünk meghaladta a 2,69 milliárd forintot.

Az RSM globális hálózata immár több mint 120 országban van jelen, 810 irodában 43.000 tanácsadóval szolgálja ki helyi, regionális és globális vállalati ügyfélkörét. Minden régióban számos változás járult hozzá a növekedéshez az elmúlt évben. Európában például befejeződött az RSM hálózat francia tagjaink egyesítése, míg Észak-Amerikában közel 15 százalékkal tudták növelni árbevételüket hálózatunk tagjai. Az ázsiai-csendes-óceáni régióban is jelentős volt a bővülés, az RSM hálózat Kínában új taggal erősödött, biztosítva többek között a nemzetközi terjeszkedéshez kapcsolódó szolgáltatásokat is a kínai középvállalatok számára. Az RSM magyarországi tagjaként az RSM Hungary cégcsoport, a nemzetközi hálózat bővüléséhez hasonlóan növekedett, árbevételünk meghaladta a 2,69 milliárd forintot.

A 120 országban működő RSM hálózat tagjainak 77 százaléka növelte árbevételét, a tagok fele kétszámjegyű bővülést ért el. Az egyre összetettebb és adatközpontú szabályozási környezetben, az adózási szolgáltatások és a tanácsadási szolgáltatások növekedtek a legerőteljesebben. 

Digitális megoldások az RSM-nél

Az RSM hálózat erőteljesen fókuszál a digitális technológiák felhasználásával új és meglévő szolgáltatásai fejlesztésére. Magyarországon a Connectax platformon keresztül biztosítunk digitális adózási megoldásokat vállalati partnereink részére. Az RSM USA a big data-ra és a mesterséges intelligenciára is építve nyújt új lehetőségeket a középvállalatok számára. Az RSM Spain stratégiai partnersége révén blokklánc-technológiára épülő megoldást vezetett be. Elindult egy új, az ügyfelek jellemzőihez igazítható globális könyvvizsgálati támogató platform, az RSM Orb, amely már több mint 100 országban került bevezetésre. 

2019 izgalmas fordulópont volt az RSM Hungary és a globális RSM hálózat számára is, a digitális lehetőségekre is építve újraterveztük tanácsadó hálózatunk jövőjét, szolgáltatásaink fejlesztésének irányát. Mindehhez fontos tényező szakértőink fejlesztése, tudásunk naprakészen tartása és a technológia hatékony beépítése tanácsadási, szolgáltatási területeinken. 
    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom