Facebook image
Mentés

Jelentős bővülés az RSM hálózatban

A kihívásokkal teli, 2020-as év közepette az RSM, a világ vezető globális audit, adótanácsadó és tanácsadói hálózatának árbevétele 6,3 milliárd dollárra nőtt; mindez pedig 9,2 százalékos bővülést jelent az előző időszakhoz képest.

A legfontosabb számok

  • Az RSM hálózat 6,3 milliárd dolláros árbevétellel zárta a kihívásokkal teli 2020-as évet.
  • A bővülést tanácsadói és könyvvizsgálói szolgáltatások 15, illetve 10 százalékos növekedése hajtotta.
  • Az RSM Hungary bevétele meghaladta a 2,6 milliárd forintot.
  • A több országgal bővülő hálózathoz Európában Dánia csatlakozott.
  • Az RSM hálózat szakértőinek létszáma világszerte elérte a 48 000 főt.

Növekvő árbevétel

Az RSM, a világ egyik vezető tanácsadó hálózatának árbevétele 9,2 százalékkal, 6,3 milliárd dollárra nőtt. A hálózat Európában is növekedni tudott több mint 4,3 százalékkal, immár 120 országban van jelen. Az RSM Hungary a 2020-as évet több mint 15 százalékos növekedés mellett 2,6 milliárd forintot meghaladó árbevétellel zárta. 

RSM Global

Tanácsadás és könyvvizsgálat az élen

Globálisan a tanácsadói szolgáltatások mutatták a legdinamikusabb, 15 százalékos emelkedést. A növekedés motorját három üzletág - az üzleti tanácsadás, IT tanácsadás, kockázatkezelés – adta, melyekben az RSM szakemberei hatékonyan tudták támogatni a közép- és nagyvállalati ügyfeleiket a pandémia közepette szükséges üzleti újratervezés és digitalizáció terén.  

A fentiek mellett a könyvvizsgálói szolgáltatások, és az adótanácsadás bővülése járult hozzá jelentősebben a hálózat árbevételének növekedéséhez.

RSM Hungary – bővülés, digitalizáció, költözés

Az RSM Hungary a hálózat kizárólagos magyar tagjaként egyértelmű stratégiai célként fogalmazta meg, hogy az információ-technológiai szolgáltatásaira, a digitális adózási és számviteli megoldásokra jelentős hangsúlyt helyez a következő években is. A felhőalapú megoldásokat biztosító Connectax platformon ma már hazai és nemzetközi hátterű cégek széles köre éri el azokat a digitax megoldásokat, melyek az adózási megfelelőséget, az adatszolgáltatást és a bevalláskészítést hatékonyan támogatják. Segítik a vállalatok áfa- és adóbevallásainak elkészítését, illetve az online számla adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítését. 

2020 más szempontból is izgalmas fordulópont volt az RSM Hungary számára. Az elmúlt évek növekedését követően a Váci úti irodafolyosón található Balance Hall irodaházba költözve, egy több mint 2.000 négyzetméteres irodatérben rendezte be az akár távoli együttműködést és kommunikációt segítő, az Év Irodája díjra pályázó központját.

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom