Facebook image
Mentés
RSM Hungary
EBA

European Business Awards – Európai Üzleti Díj 2017/18-ban is

Az RSM támogatásával megrendezett European Business Awards (EBA) az egyik legtekintélyesebb vállalkozói díj, a világ legnagyobb, határokon és üzletágakon átívelő üzleti megmérettetése.

2007 óta díjazzuk az innovatív, sikeres és etikus európai vállalkozásokat, ami számunkra sokkal többet jelent egy egyszerű gratulációnál és egy újabb trófeánál. A díjat azért alapítottuk, mert teljes meggyőződéssel hisszük, hogy ezek a vállalkozások jelentik Európa és a világ jövőjét, és ezek a vállalkozások lesznek képesek arra, hogy megfelelő válaszokat találjanak napjaink kihívásaira, mint a foglalkoztatás, a klímaváltozás, a környezetvédelem, vagy a digitalizáció terjedése.

Hiszünk abban, hogy egy erős, sikeres, innovatív és etikus üzleti közösség sikeresen nézhet szembe a globális kihívásokkal. A European Business Awards célja, hogy segítse ezt a célkitűzést:

  • Európa legkiválóbb vállalatainak támogatásával,
  • tudásmegosztással, és a
  • megfelelő kérdések és válaszok megtalálásával. 
"Az európai üzleti közösség meghatározó vezetőinek elismerése által az AirSpeed Telekom jelentős támogatást kapott üzleti tevékenységéhez."
Liam O'Kelly, CEO, Airspeed Telecom

Miért pont a European Business Awards?

Az EBA egyik fő vonzereje a versenyképességben játszott szerepe. Emellett kiemelten fontos számunkra az elbírálási folyamat átláthatósága, megbízhatósága. Ahogy az évek során az EBA híre terjedt, úgy kapcsolódott a díj nevéhez egy olyan minőség és presztízs is, amelynek köszönhetően ma már egyre több vállalat dönt úgy, hogy elindul a megmérettetésen. A legkülönbözőbb iparágak üzleti szakembereinek köszönhetően egyedülálló, vibráló közösség épült a verseny köré, és ez a közösség rendszeresen találkozik konferenciákon, alumnitalálkozókon és webiáriumokon keresztül, illetve építi üzleti kapcsolatait is szerte Európában. 

"Az EBA során a BMZ-nél nagyon sok segítséget kaptunk az európai üzleti folyamatok jobb megértéséhez."
BMZ

Az EBA lehetőséget adott, hogy magunk köré gyűjtsük a hasonló gondolkodású szervezeteket, és ez egyedülálló üzleti és tapasztalatcserélési, tudásmegosztási lehetőséget biztosít az európai piac kisebb és nagyobb szereplőinek egyaránt. 

"Az EBA biztosította számunkra a lehetőséget hogy együttműködjünk és tanuljunk egymástól, átlépve az iparági és a nemzeti határokat. Egyszerűen szólva, mindannyiunkat jobbá tett."
Samhall

A versenyhez kapcsolódó legfontosabb dátumok

2017. október 31. Nevezési határidő - 12 kategóriában 

2017. november 15. Megjelenik a Ones to Watch-kiadvány a versenyben nevezett vagy jelölt vállalatok listájával. Ezek a vállalatok azok, amelyek bizonyíthatóan megfeleltek az EBÁ-n való részvétel feltételeinek: sikeresség, innováció, etikus működés és példamutató teljesítmény a 12 versenykategória egyikében. 

2018. január 15. A zsűri a Ones to Watch-listáról kiválasztja azt a 12 Nemzeti Bajnokot, aki az európai finalisták között kategóriájában országát képviselni fogja a verseny további részében.

2018. május 22. Az egyes európai országok Nemzeti Bajnokai összegyűlnek a gálaeseményen, hogy megküzdjenek egymással a győzelemért.

Ones to watch-közönségszavazás

A Ones to Watch-listára felkerült versenyzők lehetőséget kapnak arra, hogy az EBA oldalán közzétegyenek egy bemutatkozó videót, amelyre a közönség szavazatokat adhat le. A European Business Awards oldalainak látogatottsága versenyidőszakban nagyon jelentős, a tavalyi verseny során az új látogatók száma több mint 750 ezer volt. A versenyző cégek ezzel növelhetik ismertségüket, a videók segítségével a közösségimédia-felületeken is nagyobb láthatóságot biztosíthatnak maguknak.

A jelentkezés folyamata

A European Business Awards versenyen háromféleképpen lehet elindulni: kiválasztással, jelentkezéssel, vagy valaki más által történt nevezéssel.

A versenyre jelentkezni a Ones to Watch-kiadvány zárásáig, 2017. október  31-ig, az EBA oldalán keresztül,  a verseny 12 kategóriájában egy egyszerű regisztráció után, díjmentesen lehet. A Nemzeti Bajnokok kiválasztásához kutatóink összegyűjtik az összes szükséges adatot, bővebb információra csak a döntőbe került versenyzőktől lesz majd szükség.

Tiszta szívünkből bátorítjuk az európai vállalkozásokat, hogy méressék meg magukat az EBÁ-n, mutassák be elért elért eredményeiket és sikereiket az európai üzleti elit nyilvánossága előtt. A versenyen való részvétel és a díj elnyerése páratlan üzleti lehetőségeket nyit meg a versenyzők előtt.
JEAN STEPHENS, CEO, RSM

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom