Facebook image
Szektoraink

Ügyviteli szolgáltatások

Számviteli szolgáltatásainkhoz kapcsolódóan partnereinknek, kérésükre ügyviteli  szolgáltatást is tudunk nyújtani, igény esetén. 

Miért válassza Ügyviteli szolgáltatásainkat?
Ügyviteli és pénzügyi adminisztrációs szolgáltatásunk igénybe vételével időt és adminisztrációs költséget takaríthat meg.

Utalás

Utalási szolgáltatásunkat kizárólag ügyfeleink kérésére végezzük, jellemzően az ügyfél bankszámlájához biztosított hozzáférés segítségével. Szerverünkön a piacvezető bankok nagy részének rendszerei már telepítve vannak, ezáltal nagy tapasztalattal rendelkezünk a legtöbb banki utalási rendszer használatában.

Számlázás

Igény esetén vállaljuk ügyfeleink részére kimenő számláinak kiállítását a Revolution, illetve deep ERP szoftver használatával, a megadott adatok és a vevői szerződésekben foglaltak alapján.

Postai szolgáltatás

A teljes körű pénzügyi ügyintézés mellett postai ügyintézést is vállalunk, amely a könyvviteli postai kötelezettségek mellett a vevői és szállítói partnerekkel történő postai szolgáltatást is magában foglalja.

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!
Héhn Miklós partner, számviteli üzletágvezető

Héhn Miklós

Partner
Vezérigazgató-helyettes

Telefon
Kérjen ajánlatot online!
  Teljes körű tájékoztatás

  Számviteli csoportunk hírlevél formájában tájékoztatja ügyfeleinket az aktuális törványváltozásokról, illetve az esetlegesen megjelenő hatósági értelmezésekről. Úgy véljük, az időben történő tájékoztatás a jogszabályi változásokról nagyban hozzájárul ügyfeleink pénzügyi terveinek pontosításához

  Társaságunk szakértői rendszeresen megírják véleményüket blogunkon.

  Iratkozzon fel értesítőnkre, hogy első kézből megkapja publikált anyagainkat!

  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat