Facebook image
Szektoraink

Adóperes képviselet

Az adóügyi viták során alkalmazandó jogszabályok folyamatos változása bonyolulttá teszi a helyes jogalkalmazást, növelve az adózókat fenyegető adókockázatokat. Kevesebb, de lényegesen célzottabb ellenőrzést folytat le a NAV, így óhatatlanul adózást érintő vita alakulhat ki, amely sok esetben nem áll meg a közigazgatási szakban.  Adóperek során a társaságok hatékony jogérvényesítésének érdekében elengedhetetlen, hogy mind az adószakmai, mind eljárásjogi, valamint pertaktikai megfontolások is megfelelően képviselve legyenek.

Miért válassza Adóperes képviselet szolgáltatásunkat?
Adóperes csapatunk olyan jogászokból áll, akik korábban az adóhatóságnál szereztek széleskörű jogalkalmazási tapasztalatot, folyamatosan nyomon kísérik a hazai és uniós bírósági esetjog változásait, bonyolultabb anyagi jogi kérdések megoldásában pedig szorosan együttműködnek adótanácsadó kollégáinkkal biztosítva a szakértő perképviseletet.

Ügyfeleink számára professzionális jogi tanácsadást és adójogi képviseletet nyújtunk a megbízólevél átvételétől egészen a bírósági eljárás jogerős lezárultáig annak érdekében, hogy adóvitájuk számukra megnyugtató eredménnyel végződhessen.

Adóperes tevékenységünk során 

 • Feltárjuk ügyfeleink adóügyeiben rejlő kockázatokat
 • Az adóhatósági megállapításokkal szemben a releváns hazai és EU-s joggyakorlat alkalmazásával adekvát érvrendszert, ennek mentén cselekvési tervet állítunk fel
 • Elkészítjük és előterjesztjük ügyfeleink jogorvoslati beadványait (keresetlevél, felülvizsgálati kérelem, végzésekkel szemben fellebbezés)
 • Ügyfeleink teljeskörű jogi képviseletét látjuk el bíróságok és egyéb hatóság előtt

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Fajcsák Gábor

Partner, Adóüzletág-vezető

dr. Falcsik István

Ügyvéd

dr. Bulátkó Ottó

Menedzser, Adóüzletág

Telefon
Kérjen ajánlatot online!
  Teljes körű tájékoztatás

  Adócsoportunk hírlevél formájában tájékoztatja ügyfeleinket az aktuális adóváltozásokról, illetve az esetlegesen megjelenő adóhatósági jogértelmezésekről. Úgy véljük, az időben történő tájékoztatás a jogszabályi változásokról nagyban hozzájárul ügyfeleink pénzügyi terveinek pontosításához, valamint az adóoptimalizálásukhoz.

  Társaságunk szakértői rendszeresen megírják véleményüket blogunkon.

  Iratkozzon fel értesítőnkre, hogy első kézből megkapja publikált anyagainkat!

  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat