Facebook image
Mentés
Kalocsai Zsolt, RSM Hungary, elnök-vezésigazgató
Kalocsai Zsolt

Blogban mondom el...

Egyértelműen elmondható, hogy az online kommunikáció virágkorát éri, így ennek megfelelően a cégeknek is át kell alakítaniuk kommunikációs csatornáikat, vagy újakat nyitni. Magyarországon az RSM DTM az elsők között indít nyilvános blogot, ahol főként pénzügyi- és adó témákkal kapcsolatban osztja meg véleményét olvasóival.

"Mivel ma az internet az elsődelges információforrás, így meghatározó tanácsadó cégként rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a megváltozott, felhasználói igényekre megfelelően reagáljunk az online térben is. Bár az üzleti kommunikáció területén még újszerűnek számít hazánkban a blog, nemzetközi szinten ez egy népszerű és közkedvelt véleménynyilvánító csatorna.”- mondta el Kalocsai Zsolt az RSM DTM elnök-vezérigazgatója.
Az RSM DTM oldalán a társaság szakértői - szakmaiságot nem mellőzve de - közérthető, könnyed stílusban kommentálják a napi gazdasági, pénzügyi eseményeket. A friss hírekre a cég szakemberei reflektálnak, illetve nemzetközi példákon keresztül esetenként elemzik az aktuális történéseket. Az első bejegyzésekben a kötelező e-beszámoló témakörét, az SZJA egyszerűsítésének vonzatait, illetve a 2/3-hoz kapcsolódó gondolatokat összegezték.

A blog oldal mellett a társaság más web 2.0.-ás csatornákon is megjelenik, így a jövőben a Wikipédia-n, a Facebook-on és a Twitteren is megtalálható.
„Az internet jellegéből adódóan rendkívül fontos, hogy az oldalak, aktívak legyenek, így folyamatosan frissítjük ezeket, ezáltal hiteles és friss információforrással szolgálunk a gazdasági, pénzügyi és adóügyi téma iránt érdeklődőknek.” – tette hozzá Kalocsai Zsolt.


    Kapcsolódó bejegyzéseink