Facebook image
Mentés
Kalocsai Zsolt, RSM Hungary, elnök-vezésigazgató
Kalocsai Zsolt

HR üzletágat indít az RSM DTM - Felpezsdült a pénzügyi, gazdasági szakemberek iránti kereslet

A megfelelő pénzügyi, gazdasági vezető és szakemberek kiválasztásának folyamatát vállalja fel az RSM DTM Hungary, új HR tanácsadási területének elindításával, melynek vezetője Junkert Andrea.

2010 szeptemberétől Junkert Andrea lesz az RSM DTM Hungary Zrt. újonnan induló HR üzletágának vezetője. A HR tanácsadási üzletág az egyedi személyzeti kiválasztási szolgáltatásokra épül, elsősorban a gazdasági, és pénzügyi területhez kapcsolódó pozíciókra fog koncentrál. Az egyes pozíciókra a megfelelő szakemberek előszűrése, kiválasztása első körben házon belül történik meg, hogy a megbízók interjúsorozatokra fordított ideje hatékonyan csökkenthető legyen.

“A tapasztalataink lehetővé teszik, hogy saját szakembereink előzetesen értékeljék a jelöltek szakmai felkészültségét, így a megbízóknak már csak a két-három legkiválóbb pályázót kell meghallgatniuk.” – emelte ki Junkert Andrea. “A gazdasági fókusz mellett néhány iparágban speciális ismeretekre is támaszkodhatunk, otthonosan mozgunk az IT, a telekom, és az FMCG szektorban, a banki, és pénzügyi, környezetvédelmi, ingatlanpiaci és projekt menedzsment területeken. Emellett fókuszterület lesz még a kiemelt vezetői pozíciókra a megfelelő top menedzserek megtalálása. Az iparági ismeretek mellett fontos tényező, hogy az ügyfelek körülményeit és elvárásait, a munkaterületre vonatkozó elvárásokat és a vállalati kultúrát is megismerjük, így az adottságokkal tisztában lévő, hosszú távon is elkötelezett munkatársak és vezetők sikeres együttműködését alapozzuk meg.”

Junkert Andrea a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen végzett, majd a Nemzetközi Menedzser Központban szerzett HR szakirányú végzettséget, angolul folyékonyan beszél. HR pályáját a PWC Üzleti Tanácsadás üzletágában, HR területen kezdte, ezt követően egy nemzetközi fejvadász cégnél dolgozott, ahol felsővezetők kiválasztásával és üzletfejlesztéssel foglalkozott.


    Kapcsolódó bejegyzéseink