Facebook image
Szektoraink

Személyijövedelemadó-bevallások elkészítése

Társaságunk biztosítja az önadózónak minősülő vagy személyijövedelemadó-bevallását döntésének megfelelően önadózóként teljesíteni kívánó munkavállalóik részére összeállított, az Adóhivatalhoz benyújtandó személyi jövedelemadó bevallásának elkészítését, illetve a fizetendő személyi jövedelemadó összegének kalkulációját.

Miért válassza SZJA-bevallás készítése szolgáltatásunkat?
Szakembereink elkészítik ügyfeleink munkavállalói részére a NAV-hoz benyújtandó szja-bevallás csomagot és elkészítik a fizetendő szja összegének kalkulációját is.

A adókötelezettség megállapításához szükséges dokumentumok, mint például a M30 igazolás, adókedvezmények érvényesítésére jogosító eredeti adóigazolások és minden egyéb, az adókötelezettség megállapításához szükséges eredeti dokumentum áttekintése után egyedi ajánlatot készítünk leendő ügyfeleinknek.

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Pentz Edina

Bérszámfejtési üzletágvezető

Telefon
Kérjen ajánlatot online!
  Teljes körű tájékoztatás

  Bérszámfejtési csoportunk hírlevél formájában tájékoztatja ügyfeleinket az aktuális törvényi változásokról. Úgy véljük, az időben történő tájékoztatás a változásokról nagyban hozzájárul ügyfeleink pénzügyi terveinek pontosításához.

  Társaságunk szakértői rendszeresen megírják véleményüket blogunkon.

  Iratkozzon fel értesítőnkre, hogy első kézből megkapja publikált anyagainkat!

  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat