Facebook image
Szektoraink

Munkavállalási engedélyek

Ügyfeleink magyarországi telephelyeire delegált külföldi munkavállalóik részére az adott telephelyre, illetve igény esetén az egész ország területére lebonyolítjuk a munkavállalási engedélyeztetési folyamatot.

Miért válassza Munkavállalási engedélyek szolgáltatásunkat?
A munkavállalási engedélyekhez szükséges valamennyi információt angol és magyar nyelven a delegált külföldi munkavállalók rendelkezésére bocsátjuk.

A munkavállalási engedélyeztetéshez szükséges dokumentumok rendelkezésre bocsátásáért az egyes delegált munkavállalók felelősek, azonban segítséget tudunk adni a fordítási, valamint orvosi és egyéb hatósági igazolások beszerzésében.

A munkavállalási engedélyekhez szükséges valamennyi információt angol és magyar nyelven a delegált külföldi munkavállalók rendelkezésére bocsátjuk. Az engedélyeztetés folyamata hivatalosan a teljes dokumentáció összeállítását, valamint benyújtását követően 60 napot vesz igénybe. A gyakorlati tapasztalatok alapján azonban ez a határidő sok esetben jelentősen hosszabb lehet.

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Pentz Edina

Bérszámfejtési üzletágvezető

Telefon
Kérjen ajánlatot online!
  Teljes körű tájékoztatás

  Bérszámfejtési csoportunk hírlevél formájában tájékoztatja ügyfeleinket az aktuális törvényi változásokról. Úgy véljük, az időben történő tájékoztatás a változásokról nagyban hozzájárul ügyfeleink pénzügyi terveinek pontosításához.

  Társaságunk szakértői rendszeresen megírják véleményüket blogunkon.

  Iratkozzon fel értesítőnkre, hogy első kézből megkapja publikált anyagainkat!

  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat