Facebook image
Szektoraink

Adózási átvilágítás

A cégvezetők felelősségteljes döntéseinek meghozatalához elengedhetetlen, hogy független szakértők bevonásával vizsgálják meg saját vagy egy megvásárolni készült társaság működési és elszámolási kockázatait. 

Miért válassza Adózási átvilágítás szolgáltatásunkat?
Az átvilágítások mélységét és hatókörét a megbízó egyedi igényeinek függvényében alakítjuk ki, ami a társaság tipikus tranzakcióinak áttekintésétől a teljes körű, akár tételes átvilágításig terjed. Az adóellenőrzések előtt gyors, célzott vizsgálatot is végzünk.

Az átvilágítások során, illetve azt követően - igény szerint - munkatársaink többletértékként megoldási javaslatokkal is szolgálnak. Közreműködnek a kockázatkezelésben, amelynek során a megbízóval együttműködve alakítják ki a társaság igényeire szabott stratégiát. A stratégiai döntés meghozatala után vállaljuk az operatív feladatok elvégzését, vagy azok koordinálását.

Adótanácsadó csoportunk tagjainak adóhatósági és tanácsadói gyakorlata lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára egyszerre mutassa be az adóhatósági ellenőrzések során várható eljárási lépéseket, ellenőrzési módszereket, továbbá hogy a legszélesebb szakmai alapokon nyugvó elvi állásfoglalásokkal álljon rendelkezésükre.

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Fajcsák Gábor

Partner, Adóüzletág-vezető

dr. Kiss Helga adóigazgató, RSM Hungary

Kiss Helga

Igazgató, Adóüzletág

Telefon
Kérjen ajánlatot online!
  Kapcsolódó termékeink

  Termékeink a vállalkozások megfelelő döntéséhez nyújtanak segítséget! Kérdéseivel forduljon bizalommal szakértőinkhez!

  Teljes körű tájékoztatás

  Adócsoportunk hírlevél formájában tájékoztatja ügyfeleinket az aktuális adóváltozásokról, illetve az esetlegesen megjelenő adóhatósági jogértelmezésekről. Úgy véljük, az időben történő tájékoztatás a jogszabályi változásokról nagyban hozzájárul ügyfeleink pénzügyi terveinek pontosításához, valamint az adóoptimalizálásukhoz.

  Társaságunk szakértői rendszeresen megírják véleményüket blogunkon.

  Iratkozzon fel értesítőnkre, hogy első kézből megkapja publikált anyagainkat!

  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat