Facebook image
Mentés
Kalocsai Zsolt, RSM Hungary, elnök-vezésigazgató
Kalocsai Zsolt

Indul a 2017/18. évi European Business Awards verseny

A legjelentősebb európai üzleti versenynek számító European Business Awards immár 11. alkalommal indul el, hogy a pályázó cégek közül a neves szakmai zsűri kiválaszthassa azon társaságokat, amelyek működése példaértékű. A megújuló verseny során minden országban kategóriánként kerül majd kiválasztásra egy-egy vállalat, amely a nemzeti bajnoki címet megszerezve bizonyíthatja sikerességét. A legjobbak pedig ringbe szállnak az összeurópai megmérettetésben is.

Az elmúlt évek során az EBA legjobbjai közé került számos magyar vállalkozás is, legutóbb a Julius-Globe Kft. és az EPAM Systems. A tavalyi európai győztesek sokszínűsége pedig jól mutatja, hogy bármely szektorból érkező cég lehet nyertese a megmérettetésnek. 

A 2016/17. évi sorozatban 34 ország pályázói vettek részt.  A győztesek között görög szupermarket hálózat, spanyol irodabútor-gyártó és barkácsáruházlánc, ciprusi fűszernövény nagykereskedő, vagy svéd IT cég éppúgy van, mint egy hátrányos helyzetű magánszemélyek otthonteremtését segítő brit társaság.  A verseny 12 kategóriájának köszönhetően szatelites kommunikációra épülő halászatibója-gyártó, osztrák biokozmetikum-készítő, a hajgubancokat kivarázsló brit hajkefegyártó, mobil technológiára épülő lakossági pénzügyi szolgáltató, vagy környezetbarát outdoor ruházat gyártó német társaság is élre kerülhetett. 

Az EBA 2017/2018 versenyén idén 12 kategóriában van lehetőség pályázni. „Újszerű megközelítés, magas minőség, kitartó munka, társadalmilag is felelős működés – sok szempontból példaértékűek azok a cégek, amelyek teljesítményét nemzeti, vagy európai bajnokként ismeri el ez a díj. Nagyon szeretnénk, ha a magyar kis- és középvállalatok sikeresen szerepelnének idén is ebben a versenyben, magunk is sok jó céget látunk a piacon, akikről úgy gondoljuk, képesek lehetnek a legjobbak közé kerülni” – emelte ki Kalocsai Zsolt, az RSM Hungary vezérigazgatója. 

A 2017/18. évi European Business Awards az alábbi kategóriákban várja a magyar cégek pályázatait: 

 1. RSM - az Év Vállalkozója díj
 2. ELITE - az Év növekedési stratégiája díj
 3. A leginnovatívabb cég díj
 4. Nemzetközi terjeszkedés díj
 5. Társadalmi felelősség és környezetvédelmi tudatosság díj
 6. Az év induló vállalkozása díj
 7. Az év munkáltatója díj
 8. Vásárlói élmény díj
 9. Az év digitális technológiai cége díj
 10. Az év legjobb kisvállalkozása díj (25 millió euró árbevétel alatt)
 11. Az év legjobb középvállalata díj (26 -150 millió euró árbevétel között)
 12. Az év legjobb nagyvállalata díj (151 millió euró árbevétel fölött)


  Kapcsolódó bejegyzéseink