Mentés
RSM Hungary

Európa tíz legjobb munkaadója között egy magyar cég az EBA-n

Budapest, 2017. február 7. Európa 10 legjobb vállalkozása közé került a magyar EPAM Systems a European Business Awards „Az Év Munkaadója” díjának idei rangsorában. Az RSM által támogatott EBA 2016/17-es versenyén Európa-szerte több mint 30 ezer vállalkozás mérette meg magát, közülük választotta ki 11 kategóriában a 10-10 legjobbat a szakmai zsűri, Ruban D’Honour elismeréssel honorálva teljesítményüket.

A European Business Awards (EBA) szakmai zsűrije „Az Év Munkaadója”-díjra pályázó európai cégek közül a tíz legjobb közé választotta az EPAM Systems magyar irodáját, amely a globális infotech cég európai központjaként működik. Az EBA topmezőnyébe bekerült 110 cég teljesítményét Ruban D’Honor-elismeréssel honorálta a nemzetközi szakmai zsűri. E körből kerülhet majd ki Európa legjobb vállalkozása. 

Az RSM hálózat Európa 42 országában van jelen. A European Business Awards partnereként részt vesz a legjobb, leginkább elismerésre méltó teljesítményű vállalkozások felkutatásában, és támogatja őket céljaik elérésében. A magyar Nemzeti Bajnokok közé választott cégek egy-egy rövid videóban mutatkoztak be, a filmekre a nagyközönség is szavazhat az EBA weboldalán. A március elejéig leadott voksok alapján dől el, kit tart a közönség a legjobb társaságnak. 

Az idei verseny első fordulójában 12 magyar vállalkozás került be a legjobbak közé, elnyerve a Nemzeti Bajnok-címet. Közülük heten vállalták a megmérettetést a következő fordulóban is, és most az EPAM előtt a lehetőség, hogy Európa legjobbjaként „Az Év Munkaadója”-díjat megszerezze. A munkaerőpiaci kihívások közepette érdemes tanulmányozni, hogy milyen megoldásokat alkalmaztak sikeresen, milyen eszközöket találtak a tehetséges munkatársak vonzására és megtartására.

Az EBA-díjakért folyó verseny következő díjazottjait a nagyközönség választja majd ki szavazataival, végső állomásként pedig 2017 májusában a szakmai zsűri nevezi majd meg minden kategóriában a győztes társaságot. 


    Kapcsolódó bejegyzéseink

     Tovább