Facebook image

Összesen 38 bejegyzés

EKAER - Online konferencia

Nemcsak a raktárosoknak, logisztikusoknak és beszerzőknek jelenthet komoly fejfájást, hogy mit kezdjenek például egy másik EU tagállamból érkezett szállítmánnyal, ha annak indításáról előzetesen nem kaptak információt, így azt az EKAER-ben sem tudták bejelenteni.

Tovább

EKAER – keleten a helyzet változatlan?

Előző blogbejegyzésemben arra panaszkodtam, hogy az Országgyűlés által elfogadott a Magyarország 2015. évi központi költségvetésének megalapozásáról szóló T/2141. számú törvényjavaslat csak pár módosítást tartalmaz.

Tovább

Az EKAER-saga folytatódik!

2014.12.15-én az Országgyűlés elfogadta Magyarország 2015. évi központi költségvetésének megalapozásáról szóló T/2141. számú törvényjavaslatot. Az elfogadott módosítás EKAER vonatkozásában csak az eddig is ismert két módosítást tartalmazza:

Tovább

EKAER – Kérdezzen minket személyesen

Minden eddiginél rövidebb idő alatt kell az EKAER-re felkészülni a vállalkozásoknak és azok beszerzési, logisztikai és raktározási szervezeti egységeinek, mivel 2015. január 1-jétől egyrészt egymással, másrészt szerződéses partnereikkel is szoros együttműködésre lesz szükségük, hogy határidőben és szakszerűen tudják rögzíteni a termékmozgásokat az EKAER-ben.

Tovább

Kiemelt témák