Facebook image

RSM Cloud - Rapid bevezetés
Hogyan álljon át digitális könyvelésre?

Digitális megoldásokkal a számviteli és pénzügyi információk kezelése, könyvelése és feldolgozása felgyorsítható, az adatok elérése rugalmasabbá tehető.

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!
Héhn Miklós partner, számviteli üzletágvezető

Héhn Miklós

Partner
Vezérigazgató-helyettes

Telefon

A jelenlegi üzleti környezetben az üzleti tevékenységgel szinkronban lévő  könyvelés, a vállalkozás költségeinek és bevételeinek követése, a szorosan követhető cash-flow, a könyvelési anyagok és dokumentumok azonnali elérése elengedhetetlen. Egyre fontosabbak a pénzügyi vezetők, cégvezetők számára az átlátható és naprakész pénzügyi információk. 

A rendelkezésre álló digitális megoldási lehetőségekkel és eszközökkel a számviteli és pénzügyi információkat a megfelelő munkafolyamatokat kiépítve gyorsan el lehet érni. Egy megbízható könyvelőiroda, számviteli tanácsadó megérti az adott vállalkozás üzleti modelljét, rendelkezik iparági tapasztalatokkal és segíti a társaságot pénzügyi céljai elérésében. Innovatív eszközökkel, felkészült könyvelési szakemberekkel a számviteli munkafolyamatokat is digitális alapokra lehet helyezni, digitális mederbe lehet terelni a vállalkozások pénzügyi munkafolyamatait, a feladatok elvégzését. Így a vezetők valós időben még több információhoz juthatnak a vállalkozás pénzügyi helyzetéről. 

RSM Cloud Rapid - digitális, felhőalapú könyvelésre váltás

Egy gyors technológiai átállással, a számviteli rendszerek és a folyamatok összehangolása mellett magasan képzett számviteli munkatársaink biztosítják ügyfeleink számára a proaktív támogatást a pénzügyi és számviteli területen és a folyamatos konzultáció lehetőségét.

Ügyfeleink ideje értékes számunkra. Sok éves tapasztalatunk és technológiai megközelítésünk révén a könyvelési és pénzügyi adminisztrációs feladatokat és folyamatokat gyorsan és hatékonyan ültetjük át digitális, az automatizációra is építő eszközökre, megoldásokra. A könyvelési és számviteli feladatok RSM általi rapid átvételével a lehető legeredményesebb módon indítjuk el a pénzügyi és számviteli munkát.

RSM Cloud Könyvelési rendszer

Az RSM Cloud  egy integrált és flexibilis dokumentumkezelő és könyvelési rendszer, amely gyorsan bevezethető hazai és nemzetközi hátterű cégeknél egyaránt. A szükséges szoftver és hardver háttér biztosításával a felhőalapú technológia révén ügyfeleink a pénzügyi és üzleti adataikat bárhonnan és bármikor elérhetik a hét minden napján, 24 órában. Cloud szolgáltatásunk biztonságos felhőalapú megoldás, amely terminál szerverrel, illetve VPN (Virtual Private Network) kiszolgálóval valósul meg. Az adatok áramlásához, a dokumentumok kezeléséhez biztosítjuk a szükséges dokumentumkezelő rendszert, a számviteli és pénzügyi szolgáltatásokhoz paraméterezzük az általunk használt ERP-rendszert. 

RSM Cloud Rapid szolgáltatásunk előnyei:

 • Gyors bevezetés, azonnali kész számviteli megoldások melyek összehangolhatóak a jelenlegi könyvelési munkafolyamatokkal
 • Papírmentes könyvelési adat- és dokumentum-átadás
 • Skálázhatóság és flexibilitás, egy felhasználótól a több felhasználós megoldásig, jogosultság és hozzáférés védelem
 • Alacsonyabb IT-költségek nem szükséges hardware bővítés, állandó biztonsági adatmentés
 • Kiemelkedő számviteli szolgáltatási színvonal, képzett könyvelő szakemberek közreműködése
 • Vezetői információs rendszer működtetése, vezetői döntések támogatása
 • Pénzügyi, számviteli adminisztrációs automatizálás 
 • Havi-, negyedéves-, éves számviteli zárási folyamatok, riportok biztosítása

Az RSM Cloud Rapid megoldást nyújt abban az esetben is, ha rövid időn belül kell átvenni a cég számviteli folyamatait más szolgáltatótól. 

Miért érdemes az RSM-hez fordulnia?

Könyviteli, könyvelési szolgáltatásunkat naprakész technológiai környezetben biztosítjuk, folyamatosan fejlesztjük. A digitális platformok előnyeit biztosítjuk partnereinknek is, a virtuális térbe helyezett munkavégzés a kritikus időszakok (veszélyhelyzet, ügyfélkapacitás változása) során is stabilan biztosítja a folyamatos üzemeltetést. 

Az RSM számviteli és tanácsadó szakemberei mélyreható iparág-specifikus tapasztalatokkal és széleskörű ERP- és könyvelőprogram-ismerettel (például: SAP, Oracle, Navison, deep.erp, Winner, Peoplesoft, Dynamics stb.) rendelkeznek, amelyek segítenek a számviteli és pénzügyi feladatok és folyamatok javításában, a kritikus kérdések megoldásában. Segítünk az kollégák, a folyamatok és a technológiák optimalizálásában, javítva a teljesítményt olyan kulcsfontosságú területeken, mint a számvitel és a pénzügyek. A kiszervezett könyvelés legfontosabb előnye a jól képzett számviteli szakemberek részvétele, a gyors bevezetés és a megbízható könyvelési szolgáltatás és informatikai támogatás. 


  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat