Facebook image
Mentés
Kalocsai Zsolt, RSM Hungary, elnök-vezésigazgató
Kalocsai Zsolt

Partneri kinevezések az RSM Hungary-nél

Három partnert nevezett ki az RSM DTM Hungary Zrt. a társaság szakmai területeinek vezetésére: Hegedüs Sándor, Marczin Mónika és Héhn Miklós új feladatkörét 2010 januárjától látja el.

Hegedüs Sándor adópartnerként folytatja tovább munkáját az RSM DTM Hungary Zrt.-nél. Hegedüs Sándor 2008 ősze óta tagja a cég operatív vezetésének, feladata a társaság adótanácsadási üzletágának vezetése és fejlesztése, 2009 decemberétől az igazgatóság tagja. A társaság adópartnere a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerezte szakirányú diplomáját, 2002-ben szerzett adótanácsadói oklevelet. Kiválóan beszél angolul és társalgási szinten németül. Hegedüs Sándor Budapesten él feleségével és négy gyermekével.

Marczin Mónika 2004 óta tagja a cég operatív vezetésének, és 2007 óta az igazgatóság tagja. A társaság dinamikusan növekvő pénzügyi képviseleti üzletágának kiépítésében, valamint fejlesztésében üzletág igazgatóként vállalt aktív szerepet, és ő felel a társaság IFRS és US GAAP sztenderdeknek megfelelő könyvelési és riporting megbízatásaiért. Mónika a budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett diplomát, adótanácsadó, bejegyzett adószakértő és regisztrált mérlegképes könyvelő. Kiválóan beszél angolul és alapfokon németül, Budapesten él férjével.

Héhn Miklós 2005 óta tagja az RSM DTM Hungary Zrt. operatív vezetésének és 2007 óta az igazgatóság tagja. A korábbiakban üzletág igazgatóként a számviteli szolgáltatási üzletág tevékenységének szakmai felügyeletéért és irányításáért volt felelős, valamint ő a társaság és kapcsolt vállalkozásainak főkönyvelője. A budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett diplomát közgazdasági és számviteli szakirányon, adótanácsadó, bejegyzett adószakértő és regisztrált mérlegképes könyvelő. Kiválóan beszél németül és társalgási szinten angolul, Budapesten él feleségével és kislányával.


    Kapcsolódó bejegyzéseink