Facebook image
Mentés
RSM Hungary

European Business Awards: Magyar vállalkozásokat segíthet szavazatával

Elindult a verseny a szavazatokért a European Business Awards új fordulójában. Az előző fordulóban Nemzeti Bajnoknak választott magyar cégek közül hét várja a voksokat. A Nemzeti Bajnokok Közönségdíját a legtöbb szavazatot gyűjtő vállalkozás fogja elnyerni, a közönségszavazás mellett pedig a szakmai zsűri a tizenegy versenykategória tíz legjobb társaságáról, a TOP 110 európai cégről dönt a következő hetekben.

A 34 ország több mint 33 000 indulója közül közel 400 vállalat maradt versenyben az EBA második fordulójában, köztük magyar vállalkozások is. A továbbjutó Nemzeti Bajnokok bemutatkozó filmet készítettek cégük történetéről, eddigi üzleti sikereikhez vezető útjukról. 

A második fordulóba került magyar indulók közül az EPAM Systems, a Julius-Globe Kft., a K&H Bank, a Mozaik Education, a p2m Consulting Kft., a Skoopy Kft. és a VPE Vasúti Pályakapacitás-elosztó Kft. készítette el videóját, amelyre az EBA weboldalán  keresztül a közönség 2017. március 1-ig adhatja le szavazatát.

Minden országban a legtöbb voksot összegyűjtő vállalat nyeri el a Nemzeti Bajnokok Közönségdíját. A versenyforduló eredményének kihirdetésére 2017. március 6-án kerül sor. A nemzeti győztesek szállnak majd ringbe az Európa Bajnoka-díjért. Tavaly több mint 227 000 szavazattal támogatták a versenyben induló európai vállalatokat ügyfeleik, partnereik és a nagyközönség. A közönségszavazás mellett a szakmai zsűri is kiválasztja, melyik 110 vállalkozás indulhat a végső győzelemért, amelynek eredményhirdetésére, az Európa Bajnoka-díj átadásával együtt 2017 májusában kerül sor.

Az RSM által a kezdetektől támogatott European Business Awards 10 évvel ezelőtti életre hívásakor az alapítók célja az volt, hogy segítsék egy erős és sikeres európai üzleti közösség létrejöttét. Az, hogy az idei versenyen már több mint 33 000 vállalat mérette meg magát azt mutatja, hogy ezt a célt nem csak elérni sikerült, hanem a verseny sikeressége felülmúlt minden várakozást. 

A European Business Awards nyitott minden európai vállalkozás előtt, függetlenül annak méretétől vagy iparágától, így komoly lehetőséget biztosít akár kis- és középvállalkozások számára is, hogy nemzetközi mezőnyben mérjék össze képességeiket a kontinens többi vállalatával. A 2017/18-as fordulóra az EBA weboldalán itt lehet regisztrálni

***

AZ EBA SZAVAZÁSON VERSENYBEN LÉVŐ MAGYAR CÉGEK VIDEÓI ITT ÉRHETŐK EL: 


    Kapcsolódó bejegyzéseink