Facebook image
Mentés

WEBINÁRIUM | A legjobb gyakorlatok: online számla ellenőrzés és hibajavítás | 2022. május 18.

A leggyakoribb számla-adatszolgáltatási hibák feltárása után bemutatjuk, hogyan vetheti össze számláit automatikusan az adóhatóság rendszerében tárolt adatokkal, majd kitérünk a számlahibák hatékony - akár tömeges technikai érvénytelenítéssel járó - javításának módjára is.

Időpont

2022. május 18. 10:00 óra, 60 perc

Kiknek ajánljuk az eseményt?

Webináriumunkat azoknak a pénzügyi, gazdasági, számviteli szakembereknek ajánljuk, akik a jogszabályoknak megfelelő működés és az adókockázatok minimalizálása mellett kíváncsiak arra, hogyan lehetnének gyorsabbak és költséghatékonyabbak online számla-adatszolgáltatás adminisztrációs feladataikban.

A webinárium témái

Online számla audit gyakorlati tapasztalatai számlakiállítói oldalon

Ismerje meg a leggyakoribb adatszolgáltatási hibákat, szakértőink NAV adóellenőrzések során gyűjtött tapasztalatait; tudjon meg többet az önellenőrzés fontosságáról és a hibás adatszolgáltatás kockázatairól!

Adatszolgáltatásaink ellenőrzése, gyors hibajavítás

Az adatszolgáltatás ellenőrzésének automatizálásával nemcsak idő, hanem jelentős költség is megtakarítható. Bemutatunk egy olyan szoftveres online számla audit megoldást, mellyel a számlahibák - akár tömeges technikai érvénytelenítésel is - hatékonyan javíthatók.

Online számla audit számlabefogadói oldalon

Ismerje meg az online számla-adatszolgáltatás az áfabevallás összefüggéseit; a leggyakoribb adateltérési típusokat! Elmondjuk, hogy miért fontos az áfabevallás beadása előtt az önaudit, és megmutatjuk, hogyan lehet a folyamatokat automatizálttá, gyorsabbá és hatékonyabbá tenni.

NAV ellenőrzések

Beszélünk a NAV adóellenőrzések tapasztalatairól, az adóhatóság módszereiről, és gyakorlati tippeket adunk arra, hogyan ellenőrizzen a NAV előtt.

Előadók 

Varga Diana, vezető menedzser, adóüzletág – RSM Hungary
Budai Mátyás, junior menedzser, adóüzletág – RSM Hungary

Az esemény az érdeklődő vállalatok képviselői számára díjmentes, de regisztrációhoz kötött. *

*A regisztráció elfogadása nem automatikus, a vállalati szektorból érkező érdeklődők számára elsőbbséget biztosítunk. A regisztráció megerősítéséről a rendezvényt megelőző napig a regisztrációkor megadott e-mail címre értesítést küldünk.

A webinárium a Zoom platformon történik. Ha már rendelkezik Zoom regisztrációval, nincs előzetes teendője; ellenkező esetben pár kattintással regisztrálhat a platformra. Használja útmutatónkat, ha a folyamatban segítségre lenne szüksége. Az esemény megtekintéséhez szükséges linket és információkat a jelentkezési lapon megadott adatai alapján küldjük meg.
    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom