Facebook image
Mentés

Adóváltozások és adózási irányok 2021

Adóváltozások 2021 - a Pénzügyminisztérium, a NAV és az RSM szakértői értékelik a 2021. évi fontosabb változásokat az adódigitalizáció, adóellenőrzések, áfa, Brexit és a társasági adózás terén, online rendezvényünkön.

Adóváltozások 2021  rendezvényünkön a Pénzügyminisztérium és a NAV vezető szakmai előadói,  elnök-vezérigazgatónk valamint adóüzletágunk vezető szakemberei  mutatják be a 2021-es év jelentősebb adóváltozásait.

Téma lesz az adódigitalizáció jelene és jövője, az adóellenőrzés irányai és kapcsolódási pontjai a digitalizációval. Áttekintjük,hogy milyen áfaváltozások várhatóak 2021-ben, valamint a társasági adó nemzetközi változásairól is szó esik.

Előadók és tematika

ELŐADÓKTÉMÁINK

Besesek Botond

Adószabályozásért és számvitelért felelős helyettes államtitkár, Pénzügyminisztérium

Kalocsai Zsolt

Elnök-vezérigazgató, RSM Hungary

Digitális adózás lépései Magyarországon 

Áfabevallási tervezet, SAF-T, eSzámla

Czinege Attila

Ellenőrzésekért felelős szakfőigazgató, NAV

Fajcsák Gábor

Partner, Adóüzletág vezető, RSM Hungary

Adóellenőrzések és tapasztalatok

Áfabevallási tervezet adózó általi elfogadása/felhasználása NAV megítélése, jogkövetkezmények, adóellenőrzési irányok 2021

dr. Falcsik István

Vám-, jövedéki és termékdíj-tanácsadás, üzletágvezető, RSM Hungary

dr. Sztankó Dániel

Adóigazgató, RSM Hungary

E-kereskedelem, áfaváltozások,
Brexit felkészülés, várható változások

Kiss Helga

Adóigazgató, RSM Hungary

Clamba Viktória

Menedzser, Adóüzletág, RSM Hungary

Társasági adózás nemzetközi vonatkozásának változásai 2021 (Tao törvény változásai, CFC, hibrid szabályok, kapcsoltság definíciója, DAC6)

Időpont: 2020. december 2. szerda 9:30-11:30 óra

Az esemény az érdeklődő társaságok számára ingyenes, de regisztrációhoz* kötött. Regisztráljon webináriumunkra és legyen naprakész a várható változások terén:

regisztrálok a webináriumra

A jelentkezési lapon megadott adatai alapján megküldjük az esemény megtekintéséhez szükséges linket és információkat. A webinárium a zoom platformon történik, amennyiben már rendelkezik zoom regisztrációval, nincs előzetes teendője. Ha még nincs hozzáférése, néhány kattintással itt tud bejelentkezni a  zoom platformra, illetve a regisztrációhoz segítségként egy útmutatót talál ezen a linken.

*Díjmentes webináriumunkra a regisztráció ingyenes, de nem automatikus, a vállalati szektorból érkező regisztrálók számára elsőbbséget biztosítunk. A regisztráció megerősítéséről a rendezvényt megelőző napig értesítést küldünk a regisztrálók felé. 

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom