Facebook image

Ezúttal egy globális szakmai magazin, a Corporate INTL nyugtázta irodánk teljesítményét díjával. A magazin szakmai körben végzett felmérésének eredményeként a 2014. év magyarországi tanácsadói társaságának választotta irodánkat.

A Corporate INTL, amely az egyik vezető európai jogi és tanácsadói szakmai magazin, azon cégek közül választotta ki a díjazottakat, amelyek az elmúlt 12 hónap során kiemelkedő üzleti aktivitást mutattak és a turbulens gazdasági környezet közepette a gyakorlatban is tanúbizonyságot tettek szakmai felkészültségükről, ügyfeleik elégedettségére. Az RSM DTM munkájának elismeréseként így nyertük el most a “Cross Border Advisory Firm of the Year in Hungary 2014” díjat.

Sikeres és elégedett ügyfeleink véleménye és visszajelzései a legfontosabbak számunkra, ezek igazolják vissza számunkra elsősorban, hogy jó úton járunk. Mindemellett a szakmai visszajelzés is megerősíti, hogy a problémamegoldás fókuszú, minőségi tanácsadói munka és a felkészült kollégák szakértelme meghozza az eredményeket, amelyet a szélesebb értelemben vett tanácsadói piac is nyomon követ és megbecsül.

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom