Facebook image
Mentés

WEBINÁRIUM | NAV Online számla 3.0 és adóellenőrzés 2020

Rendezvényünkön a NAV előadója és szakértőink segítségével áttekintjük a júliusban életbe lépett, szept. 30-tól kötelező 2.0 NAV Online számla változások tapasztalatait. Kitekintük az online számla 3.0 adatszolgáltatás elvárásaira és az adóellenőrzések jövőjére, aktualitásaira.

A NAV Online Számla adatszolgáltatás üzleti partnerek között értékhatárra tekintet nélkül teljes körűen kötelezővé válik, januártól pedig kiterjed a magánszemélyek felé kiállított számlákra is. Mindez hatással van a vállalatok számlázási, pénzügyi adminisztrációs, adóbevallási folyamataira is. 

Előadók és témák: 

Czöndör Szabolcs, Főosztályvezető, NAV, KAIG Informatikai és Transzferár Ellenőrzési Főosztály
NAV tapasztalatok, 2.0 átállás és M lapok kapcsán. A moratórium lejárata után mit vizsgál majd a NAV? Kiket, hogyan érintenek a 3.0 NAV online számla változásai?

Németh Lilla, Igazgató RSM Hungary, Adóüzletág

Áfabevallások tapasztalatai,  M lap automatizáció, Online számla verzióváltás  tanulságok

Sztankó Dániel, RSM Hungary, Pénzügyi képviseleti csoportvezető

dr. Sztankó Dániel, Igazgató RSM Hungary, Adóüzletág

Jogszabályváltozások - áttekintés

Időpont: 2020. szeptember 17. csütörtök 10:00-11:00

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon webináriumunkra és kövesse figyelemmel az online számla változásait.

A jelentkezési lapon megadott adatai alapján megküldjük az esemény megtekintéséhez szükséges linket és információkat. A webinárium a zoom platformon történik, amennyiben már rendelkezik zoom regisztrációval, nincs előzetes teendője. 

Ha még nincs  hozzáférése, néhány kattintással itt tud bejelentkezni a  zoom platformra, illetve a regisztrációhoz segítségként egy útmutatót talál ezen a linken.

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom