Facebook image

Összesen 76 esemény


WEBINÁRIUM | Adózás 2022. | 2021. december 7.

Ismerje meg a legújabb, 2022-es adócsomag részleteit! Adózás 2022. online rendezvényünkön a Pénzügyminisztérium és a NAV vezető szakmai előadói, valamint az RSM Hungary adószakértői mutatják be a jövő év jelentősebb adóváltozásait.

TovábbOnline képzés | EKAER 2021-es változások és a BIREG rendszer

2021 januártjától lépett életbe az új EKAER szabályozás, online képzésünkben a 2021. január 1-től alkalmazandó EKAER szabályokról, illetve a korábbi EKAER szabályokra vonatkozó változásokról adunk összefoglalót. A fuvarozást érintő, új elektronikus kötelezettség a BIREG rendszerben szintén januártól élesedett, ezt is érinti online képzési anyagunk.

Tovább

Online képzés | Nagyvállalati számlázás - 2021

Online képzésünk részletesen bemutatja a hatályos, legfontosabb számlázási, NAV online számla adatszolgáltatási tudnivalókat nagyvállalkozások részére, a NAV 2.0. XSD séma kapcsán keletkező új adatszolgáltatási mezőket és a NAV által biztosított lekérdezési, ellenőrzési lehetőségeket.

Tovább

Online képzés | EKAER 2021

2021-től az EKAER bejelentési kötelezettség csak a bejelentésköteles termékek Közösségen belüli beszerzésére, értékesítésére, egyéb célú behozatalára és kivitelére, valamint az első belföldi nem végfelhasználó részére történő áfaköteles értékesítésre vonatkozik.

Tovább